Eu unul nu sunt disperat dupa fete care au sanii mici sau mari tot ce conteaza este in interior. sper ca te-am ajutat
Un raspuns inteligent, imi poti spune te rog ce varsta ai?
14 ani
Baietii se simt atrasi de formele mai bine definite caci ele va fac mai feminine, nu cumva sa confunde baiatu o fata nedezvoltata cu vreun baiat, chestiile astea ne repugna. Aspectul fizic trebuie sa fie in armonie cu trasaturile morale. Asta e ce cauta orice baiat, chiar daca nu o spune
Pentru mine nu conteaza dimensiunea sanilor atat timp cat este o fata draguta, de treaba si pe placul meu.
Sa fie mai mari, dar nici foarte mari, iar daca sunt mici, poti sa o confunzi cu un baiat )
Nici plate, dar nici bombe .
Trebuie sa existe un echilibru.
Desigur, unii vor spune cat mai mari, ca na, asa sunt unii, ce e mare e bun , dar nu-i asa.
Tot ce conteaza la o fata e sa arate ok, nu sa fie model sau cine stie ce, conteaza interiorul, nu cum arata.
Sunt fata si iti pot oferi un raspuns oricum.MAjoritatea barbatilor au fantezii cu femei cu sanii mari, si niciunul nu isi poate lua ochii de la o bruneta care trece pe strada cu un decolteu adanc si sanii bombati.Dar cu siguranta prefera femeile cu sanii mici pentru ca sunt in primul rand usor de " gesticulat" si arata mai bine pe corpul gol.
E bine in ambele cazuri, daca sunt mai mari e bine daca sunt mai mici e tot bine, totul sta in incheietura,Deci nu conteaza ce sani ai, e bine sa stii sa te comporti cu baiatul de langa tine.Bafta.Fuhunditahaha?
floaredetrandafir întreabă:
mardeamor întreabă:
EmilyBrontë întreabă:
SongKangfan1 întreabă:
RRSecularHumanist întreabă: