O bunaciune e o fata care arata bine la sani si la fund, fata nu prea conteaza dar daca implineste criteriile sanilor si fundului e bine, mai ales eu nu umblu dupa ele ci ele sa vina la mine. Nu si-au gasit prostul.
O tipa buna este tipa care are fizicul bun, de aceea i se spune "bunaciune" sunt fete care sunt urate la fata dar la corp bune, deci BUNACIUNE=Buna la corp (tate facute calumea si cur bun depinde care sunt gusturile fiecaruia)
Eu as fi atras de o fata care este normala deoarece cele bune in general sunt curve si daca se intampla doamne fereste sa pun suflet la o de aia... iar sufar ca bou 2 luni i dont want it anymore! Asa ca normala imi bag picioru in ele de fete sexy nu mai imi trebuiesc curve!
Buna!
O bunaciune pentru mine inseamna, o fata care arata foarte bine, o fata cu forme apetisante, o fata cu care n-as petrece mai mult de o noapte.
O fata normala pentru mine inseamna, aceea fata draguta care ma iubeste asa cum sunt cu defecte si calitati, o fata care stie sa ma faca fericit si sa nu-mi doresc de la ea doar sex, o fata pentru care mi-as da viata!
Prefer si bunaciunile, dar mai mult o fata normala.
Dar o tipa ''buna'' cum spuneti voi, poate fii si inteligenta si nu trebuie neaparat sa fie curva. desi sunt fata, cunosc tipe despre care se spun ca sunt ''bune'' si chiar sunt inteligente si nu-s curve. Nu suntem toti la fel.
O bunaciune... o tipa care-i si frumoasa si are si sani si fund.. Depinde. in cazul meu daca o fata are fata draguta nsi e desteapta nu ma intereseaza altele.
Pentru mine personal conteaza destul de mult fizicul dar degeaba ai un fizic ok daca ai o atitudine de ****...la modu' sa stai botoasa
George0197 întreabă: