Cu iubita... pot sa te ajut .cu amanta .nu...
iarna .la o cabana ...shemineu...lumanari...pana la pat ...petale de trandafir...rosii si albe... o muzica pentru ocazie pe fundal...sa mergem sarutandu-ne pana la pat sa ne dezbracam usor... o leg la ochii si incep sa o ating usor sa ma joc cu o floare rece usor de la gat pana pe picior dupa aceea sarutarii...si restul...imaginatie sa ai.
In primul rand alaturi de persoana pe care o iubesc enorm... un pat matrimonial...lumanari parfumate...sampanie pentru a destinde atmosfera
In viziunea mea, o noapte de sex ar incepe asa : ma duc intr-o noapte la un hotel impreuna cu ea, ii aranjez o cina romantica si flirtez cu ea. Apoi, ma duc cu ea langa pat si incep sa o sarut pe corp, apoi ea ma saruta, ii dau joc haina apoi sutienul (daca poarta) si dupa va incepe "actul sexual". Dimineata o duc acasa si o sarut.
Cu Prietena) sa fie intuneric in camera sa stam si sa mancam popcon si sa fie la tv. Titanicul in mijlocul dramei ea sa planga eu sa o iau in brate si atuncea sa incepa tambalau:XSa ne dezbracam senzualsa'i fac masaj la bust si sa comor incet:X jos jos jos:X sa o facem pana picam:X
In sfarsit aud si eu un baiat ca sylver69 sa zica de lumanari petale de trandafir alea alea :X ce mult mi-as dori sa fiu alintata macar odata cu din astea dar din pacate prostu de prietenumio nu`mi face delea dar nho il iubesc chiar daca l-am facut prost