Sinceritate,fidelitate si buna gospodina.Nu aspectul conteaza ci mai mult cum gindeste.
Hahaha, ce dragut!
Poate voi mai avea ocazia sa te dau pe spate, cine stie? Intr-o zi cu soare.
O sa te vanez!
Vezi ca din vanator sa nu devii vanat
Apropo Nu mi-e frica de "lup" de mancat nu ma poate - eventual de gustat
Eh, n-o sa devin vanat asa de usor cum zici tu.
Si chiar, m-as baga la partea cu gustatul .
Ok,ok...
Tu ma ierti ca nu am inteles gluma ta si,, am dat cu parul''(apropo, nu m-a deranjat doar am vrut sa motivez raspunsul meu; nu sunt genu' care se enerveaza asa de usor) iar eu te iert pentru...nu stiu, trebuie sa fi gresit si tu cu ceva nu?
Sa ma anunti si pe mine cand ti-ai dat seama cu ce ai gresit ca mie ahhhhhhhh...mi`e somn...
Am gresit cu ceva, intr-adevar. Nu are rost sa mai facem atata caz.
Du-te la somn ca imi termin si eu treburile si intru pe geamul tau. Mwhaha!
Stai fara grija
Mereu esti asa de amuzant sau doar la miezul noptii?
Numai la miezul noptii si doar pentru tine . (Si da, stiu ca era o intrebare sarcastica)
Blah. Asa de interesat am fost de mica noastra conversatie, incat am adormit pe tastatura.
Pot spune acelasi lucru dar iubitul meu fratior a avut grija sa nu mai dorm deloc aseara.
Ah, ce sa-i faci. Nici nu vreau sa-mi imaginez ce binedispusa azi.
Si am spamat aici asa de mult incat threadul asta e la popular .
Mda...sunt fericita posesoare a unui dracusor hiperactiv doritor in a`mi strica mie cosmeticele
Cat despre treaba cu threadul:
Ura! Ce tari suntem...*sarcasm*
Fac eu cinste cu whisky ca sa nu zica lumea ca`s zgarcita.
Pai hai si fa cinste. Unde, cand si cum? O sa ma usuc daca nu ingerez ceva lichide cu o concentratie mare de alcool.
Unde:la un bar ceva, club
Cand:cam pe la vreo 15:30
Cum:simplu si cu grija.
Daca vrei vii daca nu asta e...gasesc eu pe cineva doritor de cateva sticle ca doar cand e gratis e mai bun nu?
Nah...asta e...
Merg singura.Oi' gasi eu pe cineva sa mearga cu mine.
Sa fie sensibila si sa aiba simtul umorului
si sigur sa fie frumoasa.nu sunt superficial dar nu cred ca interiorul conteaza cel mai mult.ca nici unul dintre barbati nu face sex cu o grasa urata doar pentru ca are un suflet mare
anonim_4396 întreabă:
anna_1609 întreabă: