| laviniabeluska11 a întrebat:

Întrebare pentru bărbați!

În cazul în care partenera ( cu care nu sunteți într-o relație ) simte o chimie profundă în pat, o înțelegere din priviri, ca si cum nici nu trebuie să îi spui ce ai nevoie să primesti sau ce să facă, actul sexual decurge de la sine, e totul foarte relaxant, se vede ca e plăcere de ambele părți si vreți din ce în ce mai mult să faceți sex unul cu altul, care sunt șansele că tu, ca bărbat, să simți aceeași chimie pe care o simte si ea? Am trăit o astfel de experiența și am simțit ca el e, nu știu cum sa vă descriu. Ceva ce nu am simțit niciodată. Și întreb pentru că nu am avut curaj să îi spun acest lucru … El doar mi-a spus ca i-a plăcut cum am făcut dragoste. Atât …

4 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Nimic nu e imposibil.

| Hyperion7 a răspuns:

Șansele sunt mari, pentru că plăcerea e de ambele părți în acest context sau așa ar trebui

| VoidEternal a răspuns:

Well, se poate dar înseamnă că ambii parteneri sunt exact pe aceeași lungime de unda. De exemplu placerea mea este direct dependenta de placerea parteneri mele, cu cât se simte ea mai bine cu atat mă simt și eu mai bine.

| anonim3248 a răspuns:

Ce ai scris tu se întâmplă cam la 10 din 10, adică dacă faci sex cu 10 femei să fie așa.