Te tine de distractie, eventual ii mai faci de mancare, una alta, nu e prost mosu', doar ca e aiurea.
In viata mai trebuie sa iti gasesti si un partener stabil, sa iti indeplinesti nevoile sentimentale, bla bla. Unii nu isi gasesc jumatatea, altii gasesc, altii nu mai cauta si se multumesc cu aventuri, altii cauta doar relatii stabile, fiecare e diferit in conceptii si dorinte. Asta categoric nu e de tine, are aproape 20 de ani peste tine, gandeste-te ca peste 15 ani o sa fie tataita si tu inca esti tanara, vad ca nici acum nu e nimic serios intre voi, orienteaza-te catre cineva mai de varsta ta.
Desigur ca este importanta iubirea. Este unul dintre cele mai frumoase lucruri (sa ii spunem asa) de pe Pamant
Iubirea adevarata nu ar trebui sa existe cu un motiv anume, cu atat mai mult un motiv stiut de tine. Adica da, ar trebui sa ai cateva, dar in sinea ta, ar trebui sa il iubesti fara sa iti pui semne de indoiala asupra acestui lucru.
Deci... de ce il iubesti? Sincer...
Eu inteleg asa:
Daca vrei copil, intr-o relatie normala, o sa iti ia minim 4 ani pentru asta, adica:
1 an pana gasesti pe cineva
1 an pana il cunosti
1 an pana la casatorie
1 an pana vedeti ca va intelegeti
si apoi copilul.
Ai 28 de ani, o sa il faci in cel mai fericit caz pe la 32 de ani.
Nu cu tipul acesta, ci cu unul de varsta ta.
Acum... tine de tine.
Pleaca ce astepti, sa l stergi la fund? Traieste ti viata alaturi de cineva de varsta ta. El imbatraneste si tu mori pe langa el inloc sa infloresti sa te distrezi. Ai sa fii sclava lui toata viata.
Ți-am văzut întrebările anterioare. Cum se face că în interval de doar câteva luni amândoi aveți trei vârste diferite: tu 26, 27, 28 de ani și el 45, 46, 47 de ani? Te hotărăști ce vârste aveți până la urmă?
O mare dezamagire,se poate si fara, daca ar exista o fata serioasa, sincera dar nu exista asa ceva, bine si barbati sunt obsedati sexuali care vor doar sex, ce sa spun, pacat de umanitate
Mare pacat de varsta ta domnisoara, urgent despartire el sia mancat malaiul iar daca continui cu el nu pupi inel de logodna sau sa fi mireasa. el e bosorog deja iar daca faceti copil vor rade colegii de el ca tatasu e bunicu de fapt. iti va manca viata. esti tanara trebuie sa te distrezi cu baieti de varsta ta
Sunt și oamenii atât femei cât și bărbați care nu vor o relație clasica, le place sa aibă pe cineva dar sa aibă și zona de confort cu care sunt obijnuiti.cu atât mai mult dacă ai trecut printr un divorț și le e mai bine cum sunt în prezent.
Tea găsit de fraieră gândeștete un copil cu un moși e nașpa scapă cât mai repede de el normal că nul mai ia o fata ca tine tânără părăseștel n-ai cum să fi cuminte daca l-ai luat pe ăla plus că dacă iai făcut și oral sau mai știu eu ce eși proastă rau păraseștel si gasestel pe altul cai pervers ala depinde cum arata-i cate kg ai?
AndrewTate7789 întreabă: