1. Da, ador să ofer plăcere.
2. Atât timp cât suportă (și îi place) partenerei. Cel mai mult cred că am lins cam vreo două ore...
Pai e un avantaj dublu: ea se simte satisfacuta si in acest fel va vrea sa o faca si a doua oara cu tine si se va umezi bine, va fi excitata astfel incat actul sexual sa fie cu artificii. Preferabil sa-si faca si ea un dus, inainte de figura asta. E inca destul de cald si transpiri. Bafta. Ai rabdare si sui-o pe tavan (de placere)!
Păi dacă arată bine și nu-i panaramă, de ce nu, până la urmă savarina e cea mai bună prăjitură... zice lumea. Evident aștept același tratament. Cât despre cât timp... nu știu, se poate să faci cârcei la limbă? N-am înțeles ce-i cu particularul, se poate răspunde și public, cred că e categoria corectă. Oricum, de unde atâta curiozitate ?
Da, intrebam despre timp, minute, ore. Cat dureaza in general, am si mentionat.
In particular...ma refeream doar la durata sexului oral, nu si la restul preludiului sau la penetrare.
De unde atata curiozitate… Uite ''de unde''. Nu esti obligat sa raspunzi. A fost alegerea ta
de obicei ii zice spune barbatului femeii! vezi ca vreau sa mi-o sugi sau lingi mult! si apoi mdea in fine ii inghite sperma!
Da, mi se pare foarte placut. Ea se simte in al 9-a cer iar eu ma bucur pentru ce fac nu am facut-o inca dar as face-o
Da imi place, si dureaza atat cat dureaza sa aiba orgasm. Uneori a durat 5 minute alteori 30-40 de minute. Zicea cineva mai sus pasarica e cea mai buna savarina, mare adevar. Plus ca 99% din fete dupa ce le este linsa pasarica o sa o suga si ele asa ca e dublu castig pentru tine. Bafta
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: