Masturbarea este frecventa la adolescenti si cei care nu au partenere de sex, nu la cupluri casatorite.
Iarta-ma ca te contrazic, dar masturbarea este frecventa si la cuplurile casatorite. Chiar foarte frecventa.
Exista si singur si impreuna.
Doar la cei cu probleme serioase la mansarda, fiindca un om echilibrat care-si iubeste partnerul, prefera sex cu acela/aceea, nu cu propria-i mana.
Din punct de vedere medical, ceea ce face majoritatea nu poate constitui "probleme la mansardă". Orice șir de argumente care conchide că majoritatea oamenilor este anormală din punct de vedere psihiatric nu poate fi decât greșit.
Nu stiu cine te-a invatat pe tine ca cei cu probleme la mansarda se masturbeaza, chiar daca sunt casatoriti, insa sunt multe persoane de sex feminin si de asemenea de sex masculin, care se mai masturbeaza, chiar daca sunt casatoriti, sau au o relatie de cuplu. Daca tu esti mai conservatoare, asta nu inseamna ca cei ce nu sunt ca si tine au probleme la mansarda. Seara placuta.
Ce om normal la cap care prefera sa se ascunda in baie sa si-o frece singur, in loc sa aiba parte de o noapte fierbinte in bratele femeii iubite?
Evident ca numai unul cu probleme serioase la mansarda sau labar sadea, care nu se poate satisface decat cu propria-i mana.
Un om foarte normal la cap, se mai masturbeaza uneori, atat barbati cat si femei. Nu stiu daca are rost sa iti explic mai multe, pentru ca tu detii am observat adevarul absolut. Ceva de genu, "cine e de acord cu mine e ok, si cine nu, nu e normal la cap".
P.S. mai urmareste-l pe barbatul tau din cand in cand...s-ar putea sa ai surprize. Succes!
Da. Pentru că îmi place.
Nu întotdeauna; și chiar dacă e, uneori o facem si împreună.
Nicidecum.
Citat din Coon și Mitterer: „Aproximativ 70 de procente din femeile și bărbații căsătoriți se masturbează cel puțin ocazional."
Coon, Dennis; Mitterer, John O. (1 ianuarie 2014). Psychology: Modules for Active Learning. Cengage Learning. p. 406. ISBN 978-1-305-16173-3. "Approximately 70 percent of married women and men masturbate at least occasionally."
Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (5 decembrie 2016). Psychology: Modules for Active Learning. Cengage Learning. p. 407. ISBN 978-1-337-51708-9.
Coon, Dennis; Mitterer, John O.; Martini, Tanya S. (2021). Introduction to Psychology: Gateways to Mind and Behavior (ed. 16). Cengage Learning. p. 360. ISBN 978-0-357-37149-7.
Da curios mai esti.
Fiecare are nevoile sale. Nu este neaparat ca partenerul nu este la dispozitie.
Cred ca ai experimentat si tu masturbarea, nu de alta dar asa ti-ai invatat reactiile corpului.
ririsa întreabă: