| AdinaCrissa a întrebat:

Intrebare pentru cei ce au iubit/a:
Voi ati facut schimb de parole la messenger?

4 răspunsuri:
| elasexygagica a răspuns:

Trebuie si fi redus mintal sa ii dai cuiva parola ta, fie el iubitul tau...

| Luori a răspuns:

Da. Pe atunci aveam hi5, deci si la hi5, daca-mi amintesc bine.
Am mai prins o intrebare de-a ta cam despre acelasi subiect. Daca esti in aceasta situatia, nu trebuie sa te iei dupa parerea noastra, raspunsul tau nu depinde de cati dintre noi au facut schimb, sau n-au facut. Nu trebuie sa faci ca noi, ci sa faci ca tine. Daca doresti, daca ai incredere, daca simti ca este ok, ce te-ar opri?

| Viviluka a răspuns:

La messenger? Nu numai acolo si la facebook si la hi5 peste tot. laughing

Si nu odata ci de mai multe ori adica daca ne certam eu imi schimbam logic parola imediat dar el niciodata nu si-a schimbat-o si ne-am despartit de ceva timp si vreau sa zic k si acum i-o stiu.

Ultima data nu mi-a dat-o el asa. Mai stia o fata parola lui si ma enerva si i-am zis sa isi schimbe parola si a zis ca nu merge sa i-o schimb eu. Si i-am schimbat-o

| mylifeisforyou a răspuns:

Dastraight face...lucrul asta uneori cand faci schimb de parole afli diferite chestii.mai ales acum cu mess 11 ca arhiva se salveaza pe sreverele de la yahoo.pot sa zic k asta ar fi fost un motiv de despthinking pe fb la fel convorbiri etcstraight face, deci nu prea vad dc sa faci schimb, momentan inca ai intimitate daca nu dezvalui parola nimanui...