Pentru ca e cea mai complexa si placuta forma de comunicare interpersonala, afectiva si multinivelara! Multumita?!
Intotdeauna o sa ne placa sexul asa cum va place si vouasunt femei care rezista fara el dar si barbati.sexul este ceva normal. tie nu ti se pare normal?
Nu stiu daca sa mi se para amuzanta sau trista intrebarea. Tie nu iti place?
Pai o comunicare mai buna intre parteneri, iti ajuta organismul, oricum face bine pentru ambele sexuri!
Ba da imi pe[lace... dar ce sa fac daca am un sot bolnav si impotent care ma lasa de ani de zile fara?! ma simt inca tinara si dornica de iubire...lucrez de-mi sar capacele...si sa nu am parte de nimic?
eu inteleg sa mai fiu si iubita de ce mama focului m-am casatorit atunci? si unde scrie ca daca barbatul devine impotent sotia musai sa sufere?! Suntem In India unde daca murea sotul se ingropa si nevasta cu el?!?!?!
Pentru ca e combinatia perfecta intre romantism si pasiune in cea mai pura forma. Pentru cei care iubesc doar si nu se implica in relatii pasagere ( desi din relatii pasagere poate iesi adevarata iubire, alesul ) sexul se doreste a fi apropierea de partener. Ei au vazut ca cel de alaturi au tot ce isi dorea si mai ramane sexul ori ca o implinire, ori ca o dezamagire. Cei care se implica in relatii pasagere vor sex in prima faza si abia dupa se intereseaza de restul, sunt mai pragmatici. Cei care cauta o relatie de durata, cu implicare emotionala din partea ambilor parteneri considera sexul ( dragostea la unii ) apogeul unei relatii si asigurarea ca relatia in care esti este ce cautai o viata.
VreauMiere întreabă:
Mutubal întreabă: