Pai daca ai sarutat-o de multe ori, dar nu vrea sa mergeti mai departe, inseamna ca nu este pregatita, are nevoie de timp. Ori tu nu esti suficient de convingator, daca ea accepta sa o saruti, e problema ta ca nu reusesti sa o faci sa te doreasca si mai mult. Voi sunteti undeva la mijloc, intre prieteni si iubiti, v-ati cam impotmolit, cred eu. Unui amic nu ii permiti sa te sarute, nu? Nu sunt expert, nu am trecut prin asta, mi-am spus doar parerea.
Pai daca ai sarutat-o, iar ea nu vrea sex, inseamna ca nu vrea sa ajunga atat de departa intr-un timp asa de scurt. poate are nevoie de timp sa o convingi si sa ii demonstrezi ca tu chiar vrei sa fii cu ea si sa nu o parasesti imediat dupa ce faceti sex. vorbeste mai deschs cue a spune-i ce simti. si ca nu vrei doar o gluma cu ea :*
Ceau.
scuze ca raspund si eu...nu's ''experta'' dar sper ca sfatul meu sa te ajute.
si eu am patit asa mai demult... mi-am transformat prietenul meu cel mai bun.in iubit.....crezand ca ne vom intelege la fel de bine ca inainte.au aparut cateva certuri.si ne-am desp
de atuncea nu ne intelegem la fel de bine...cum ne intelegeam inainte sa devenim ''iubiti''
probabil ca, cand te intelegi bine cu cineva...crezi ca te vei intelege la fel de bine si cand va fi cu tine...
dar atuncea. apar alte sentimente... timiditate(in cazul meu)...nu mai poti comunica la fel de bine...si multe altele.
scuze ca am rasp si eu:X
Adevarul e ca degeaba ii spune, la fete daca nu le dovedesti degeaba.Eu am trecut printr-o situatie asemanatoare, am asteptat si a venit totul de la sine, si sexul
Am sarutat-o de multe ori. Nu asta este problema. Doar ca nu vrea sex si daca nu vrea sex ne trezim in capcana mentionata. Pur si simplu ma tine oarecum la distanta.
Nu te-as sfatui sa faci lucru asta.nu e de ajuns ca e prietena ta cea mai buna.nimic nu va mai fi la fel daca o transformi in iubita ta.sau cel putin asa am patit eu si muuulti altii.ne intelegeam superminunat ca amici, glumeam si radeam toata ziua impreuna.amandoi am fo de acord sa incercam sa fim impreuna si a fost groaznic.nu stiam ce sa ne povestim, nu stiam ce sa facem, nimic nu era bine...nici macar saruturile.erau mai dulci pupicurile intre prieteni...desi ne iubeam fff mult na mers sa fim impreuna.ne-am despartit dupa cateva saptamani si n-am mai putut fi nici prieteni . e groaznic sa-ti pierzi prietena cea mai buna pentru ca vrei sa ti-o faci iubita... Ai grija ce faci! bafta