Cu siguranta femeile la varsta de 25-30 vor sa faca sex cu baieti mai tineri, le place prospatura
Femeile de 25-30 vor barbati adevarati care stiu ce fac in pat, nu copii de 16 ani
Frate, o femeie de 25 de ani vrea un barbat calumea nu un labangiu frustrat.
O femeie de 25-30 de ani (ti-o spun ca si eu sunt de aceasta varsta) nu ar accepta aproape sigur s-o faca cu un pustiulache. La varsta asta femeile vor barbati experimentati, care stiu ce si cum. Nu unul care abia rezista 10 minute. Singurele la care ai putea avea succes, sunt alea trecute de 40-50 de ani, cu sani lasati si celulita.
Intrebare ambigua: "intrebare pentru femei" apoi "voua(adica barbatilor) vi s-a intamplat vreodata sa vreti asta"?
Eu fiind femeie, iti pot garanta ca 99% din femeile mai in varsta, nu s-ar culca(excluzand pe cele care fac sex pe bani) cu baieti mai tineri cu multi ani. Poate nimfomanele, ar accepta orice varsta.
Iar ai chef de-o masturbare si raspunsurile de data trecuta nu te-au satisfacut? :))
http://www.tpu.ro/......n-40-simt/
Mie mi se pare un pic ridicol, tu femeie in toata regula sa vrei un pusti de 16 ani sa te reguleze,ca sa ce, sa intri la corupere de minori, mi se pare un pic aiurea, dar daca asta e fantezia ta, ai grija sa nu afle parinti
Raspund, desi sunt baiat, pentru ca vreau si ca pot.
Deci asta mi se pare cel mai tare lucru posibil.
Am avut 3 ocazii sa fac sex cu femei de 20 si ceva de ani, la varsta de 15 / 16 ani, dar din cauza ca eram retardat mintal si prost pe atunci, n-am stiut cum sa reactionez si nu s-a mai intamplat nimic.
E si fantezia oricarui adolescent sa faca sex cu una de 20+, iti dai seama ce smecher si plin de el se simte? E cel mai bun lucru posibil.
Sincer in acest moment eu as vrea sa fac sex. nu conteaza cine e cum arata sau cati ani are. apare acea dorinta nebuna si am 15 ani. dupa ce iti incepi viata sexuala ti se intampla sa ai stari din astea