| CaleaCeaDreapta a întrebat:

Intrebare pentru femei only.
In prietenia cu o femeie este o limita, o bariera ceva, daca o depasesti ii bai.
Deci daca te intelegi bine cu o femeie, comunici orice subiect, ca si cum tiar fi cel mai bun prieten, dar de fapt ii o prietena, poate nu intelegeti la ce ma refer, nimic mai mult de atat, si ti prietena de ani de zile, dar daca incerci sa treci la fapte sa o obti o relatie din treaba asta.
Dar nu merge, se sfarseste prietenia cu femeia si numai vorbeste cu tine.
Cum ar fi la servici sa ai o asemenea situatie, sau intr-un cerc de prieteni.
Am patit ceva situati penibile, pur si simplu aceea fata refuza sa mai deea ochi cu mine, de ce oare se enerveaza pentru chesti de astea.
De ce nu se poate depasi aceasta bariera si sa se poata sa se faca ceva frumos o relatie ceva, mai mult decat o prietenie simpla?
De ce esti respins chiar daca te intelegi bine cu aceea persoana, chiar foarte bine?

3 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Sa fii acceptat ca prieten nu e greu.O femeie poate accepta ca ai aceleasi gusturi,aceleasi idei,ca ganditi la fel,ca va plac aceleasi lucruri.
Si,te tine cu placere in compania ei,te considera un frate,absolut neprimejdios.
Inima ei,insa,cauta altceva,nu pe tine care esti, exact ca un frate pentru ea!
Daca incerci sa-ti depasesti conditia o vei jigni si te va alunga, dupa cum ti s-a si intamplat.Nu-ti permite sa-i inseli increderea,ramai si fara prietenia ei si fara simplul ei salut!
Intre prietenii de sex opus,exista corespondenta psihologica si ideologica,chimie insa,nu exista. Poate unul din ei sa se simta atras de celalalt,dar daca isi manifesta aceasta tendinta, prietenia se duce pe apa sambetei...
Nu confunda prietenia cu dragostea, sunt limite sensibile si de netrecut!

| RoXxy a răspuns:

Bune raspunsuri ai primit la intrebarea asta.Nu am ce comenta sau adaugabig grin Oricum tin sa iti spun ca nu e cu orice femeie asa.Te sfatuiesc sa fi tu prieten in continuare si doar atat,iar daca ea incepe sa te placa iti va da de inteles si abia atunci actioneziwinkingEu, par example, am avut un prieten f bun ani de zile(care nici macar nu m-a atins nici din greseala cu mana pe picior sau ceva)si mie mereu mi s-a parut simpatic asa ca i-am dat de inteles dupa cativa ani ca am inceput sa il plac si acum suntem impreuna de un an si cevabig grin

| Klawditza a răspuns:

Depinde de la caz la caz. poate are pe altcineva, poatedoreste pe cineva. poate nu simte nimic pentru tine sau nu poate simti decat sentimente de prietenie...sunt multe motive din cauza carora nu se poate depasi aceasta bariera.
INsa de obicei nu e bine sa incerci sa depasesti acea bariera pentru ca in majoritatea cazurilor se darama intreaga prietenie, si app multor persoane nu le prea place compania altor persoane despre care stie ca o place sau ca chestii de genu'.Si poate ca fem respectiva nu se mai simte in largul ei stiind cea ce ai tu de gan.insa cuma m zis depinde de la caz la caz...stiu cazuri care sau terminat cu happy end dupa ce au trecut bariera(ma dau exemplu pe mine, el a facut primul pas) dar si cand dupa o relatie esuata sa-u transformat in cei mai buni prieteni.