| Michele7 a întrebat:

Întrebare pentru femei: Pentru voi contează dacă primiți flori la prima întâlnire sau nu puneți preț pe acest aspect? Nu este ceva personal, doar o curiozitate. big grin

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, conteaza enorm.
Imi plac florile si apreciez acest gest frumos.

| dullcat a răspuns:

Pentru mine nu a contat.Viitorul sot nu mi-a adus flori si bine a facut, ca nu prea imi plac.Te poti bucura de flori si fara sa fie omorate pentru a calatori mii de kilometri si a sfarsi intr-o folie de plastic, ca apoi sa stea intr-o vaza pe care o admiri 10 minute pe zi, ajungand la gunoi dupa cateva zile.laughing

| Eireann a răspuns:

Nu imi place sa trebuiasca sa car dupa mine flori la o intalnire. In al2lea rand am caini si pisici, multe flori sunt otravitoare pentru animale (crini, narcise, lalele, garage, azalea, zambile, crizanteme si multe, multe altele) deci prefer sa nu le am in casa

| Miruna333 a răspuns:

Nu, mi se pare mult prea devreme pentru flori, dupa cateva intalniri sa imi faca o surpriza sau ceva si sa aduca flori, e altceva. Strict parerea mea.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Miruna333):

O părere strictă și personală cu care sunt complet de acord

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Într-adevăr, este un gest frumos și prefer să primesc un singur trandafir sau un buchet mai micuț la prima întâlnire. happy