| AndrewTate7789 a întrebat:

Întrebare pentru femei:
Puteți iubi un baiat de 22 de ani, fără permis auto, se întreține singur adică are un job cu un salariu mediu pe economie, face parte dintr-o familie mai simpla, nu este un aventurier, nu are vicii și are planuri de familie, este și virgin.

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Conteaza si alte lucruri, pe langa ce ai descris tu acolo.In principal pentru a avea relatii, conteaza cat de deschis si sociabil esti, nu frumusetea, banii, masina etc. A si conteaza si inteligenta ( sa poti sa discuti despre orice, sa ai pareri, etc). Si mai conteaza sa fii sigur pe tine.
Din intrebarea ta inteleg ca nu esti deloc sigur pe tine si ai si idei preconcepute cum ca femeile sunt atrase de bani si masini, ceea ce nu e adevarat. Sigur ca sunt si unele atrase de asa ceva, dar de alea oricum nici nu ai nevoie.

Umbla la atitudinea ta, esti barbat, abordeaza fete si discuta cu ele, fara teama! In ziua de azi fetele chiar sunt foarte deschise si dornice sa experimenteze

| AndrewTate7789 explică (pentru Robert2526):

Mulțumesc, eu ma lupt cu aceste idei și vreau sa cred ca nu sunt adevărate.
Am întâlnit mulți oameni care mi-au vorbit despre femei pentru ca, ei au avut anumite experiențe negative și mi-au implantat și mie aceste idei, care sper ca nu sunt adevărate.
Teama mea e legata de faptul ca toate femeile iubesc doar statutul social, material și cât de bine e văzut barbatul în societate și chiar dacă ele sunt într-o relație, încă visează la acel "barbat alfa pe cai mari" în multe locuri primim aceste informații, care greu pot fi eliminate deoarece rețele sociale, mediile sociale și societatea e plina de exemple "barbat cu bani și femeia bărbie profitoare"

| Robert2526 a răspuns (pentru AndrewTate7789):

Nu, nu e deloc adevarat, dar stiu ca asta se promoveaza. Doar uite-te cate cupluri vezi in jurul tau si nu toti acei barbati sunt bogati. Femeile in principal vor barbati care sa le faca sa se simta protejate.iar asta poate insemna intr-adevar si o situatie materiala buna, dar oricum fiecare cauta ceva...si barbatii si femeile au un ideal dar pana la urma ajung sa iubeasca poate un om cum nu se asteptau. Renunta la prejudecati ca nu iti fac bine. Si mai ales incearca sa nu te temi de refuzuri, nu te teme sa abordezi fetele

11 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce treaba are carnetul de soferie cu dragostea pestru cineva?
NICIUNA!
Ce are dragostea pentru cineva cu saracia omului?
NiCIUNA!
Evident ca exista in lumea asta fete care te pot iubi asa cum esti, ca-n viata de zi cu zi nu ai nevoie de masina, bani sau vicii, ca sa iubesti sau sa alegi pe cineva.
Pe vrema comunismului oamenii nu aveau masini si nici joburi cu salari mari si totusi oamenii erau fericiti si se casatoreau devreme, aveau copii, cresteau impreuna si se agoniseau din salariile lor, fiindca pueau banii la comun si asa reuseau sa-si plateasca ratele la casa, la mobila samd.
Cat despre masina, nu conteaza sub nici o forma, fiindca exista mijloace de transport in comun, cu care te poti descurca foarte bine chiar si in ziua de azi.
Eu zic ca cauti adeavarata cauza pentru care fetele nu s euita la tine, ori esti tacut, ori nu respecti femeia, ori nu te imbraci ori comporti adecvat, ori nu ai iesits a-ti cauti pe cineva samd.
Persmisul de conducere si masina sunt "criterii" nesemnisifcative in viata asta, ca te poti indragostii chiar de un gunoier, daca este baiat destept, inteligent, loial, respectuos si evidnet curat, ca doar nu va merge la intalniri cum merge la munca.

| dullcat a răspuns:

Persoana potrivita te va iubi exact asa cum esti. Apoi, nu stiu cum sa-ti spun, mai exista si femei care considera ca nu e asa mare chestie sa cari dupa tine 3 tone de metal care polueaza si pentru care abia gasesti loc de parcare, oriunde te plimbi prin oras.Stai calm.laughing

| anonimg a răspuns:

Relația cu Dumnezeu este mai importantă decât orice altă relație. După aceea vei ști ce să alegi.
Mergi la biserica adventistă de ziua a șaptea și acolo vei găsi tineri și tinere potriviți pentru prietenie.

| Robert2526 a răspuns (pentru anonimg):

La biserica adventista primesc asa pe oricine? si de la alt cult? ca am vazut ca tot recomanzi asta?

| anonimg a răspuns (pentru Robert2526):

Oricine poate veni: orice sfânt și orice păcătos; orice credință sau necredință ar avea aceștia.

| TimberWolf a răspuns:

Nu conteaza daca ai permis sau nu important e sa ai masina in curte sau la scara, sa se vada.

| Madaxo97 a răspuns:

Da, esti demn de a fi iubit, ce treabă are ce deții sau nu? Permis poți sa dai pe parcursul relației, nu-i problema, fata se îndrăgostește de mașină sau de tine? Și virginitatea ce treabă are, ca doar nu ai scris mare in frunte ca ești virgin, nu stie nimeni.

| Miruna333 a răspuns:

Oricine poate fi iubit, dar nu oricine cauta ceea ce ai descris tu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poți să găsești una chiar și cum ești acum.