| Raskolnikow a întrebat:

Intrebare pentru femeile singure voi cum va umpleti timpul fara un partener de viață cum suportati viața fara sex? intrebare pentru cele peste 25 de ani preferabil

6 răspunsuri:
| Gesara a răspuns:

Pai nu am peste 25 de ani, dar tu ce crezi ca doar barbatii se masturbeaza?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Gesara):

Asa se minte in ziua de azi

| Raskolnikow explică (pentru Gesara):

Dar nu asta am vrut sa zic dar, nu cred ca exista in lumea asta cineva care sa nu o faca, insa care ar fi logica, mai bine singur si cu un castravete in fund decat cu unua in tine si cu un copil pe drupt, adevarul este ca in Romania se fac mai multe avorturi decat se folosesc metode anti conceptionale

| qCrazyMan a răspuns (pentru Raskolnikow):

Am crezut ca esti fata rolling on the floor) Si de asta am zis ca gasesti multi barbati rolling on the floor

| qCrazyMan a răspuns:

Nu merge sa-ti trimit mesaj, si vreau asa sa vad cum arata lumea de aici pe exterior nu doar pe interior. si legat de intrebarea acesta. nu stiu sunt cu 10 ani mai mic decat ai zis tu acolo, si sunt baiat... eu zic sa gasesti un baiat pentru sex. sunt foarte multi care vor sex laughing big grin

| Raskolnikow explică (pentru qCrazyMan):

Daca tu crezi ca e general valabil sa stii ca nu i asa usor,dar tu de ce vrei sa te dezvirginezi asa curand, nu ai vrea sa mai astepti un pic, sincer eu nu sunt homosexual, dar daCA as fi tu ai fi primul pe lista, eu zic sa mai astepti happy