1, da, daca isi schimbi aspectul fizic, desigur ca nu cu abilitati gen am invatat teoria lui newton ma scoti din lista prieteniei? in foarte putine cazuri se intampla asta, ca esti vazut ca un catelus
2, daca esti un catelus, da
Prima da, a doua nu stiu.
Si eu am fost cu actualul meu iubit in zona prieteniei si acum ne-am luat o chirie impreuna etc (suntem iubiti).
De faza cu dupa despartire sa reluam se poate dar nu stiu daca se mai poate sa fie ca la inceput.Eu orice relatie pe care am reluato nu a mai functionat, nu au mai fost aceleas sentimente, a fost neancredere, gelozi, plictiseala si lipsa de interes pentru persoana respectiva la scurt timp dupa impacare.
Hmm, avand in vedere modul in care ai formulat intrebare, si anume "Intrebare pentru fete. " tind sa cred ca esti tipul ala care cerseste o reimpacare dupa o despartire, si ii cere ei motivele despartirii, insista, se roaga, se milogeste, ei bine, in cazul asta, sa stii ca pentru tine, raspunsul este NU la ambele intrebari.
Motivul? E simplu.
Fetele (cel mai adesea) sunt heterosexuale, ceea ce inseamna ca le place barbatii, insa tu, ai un comportament nemasuclin, ceea ce te face sa iesi din categoria barbatilor, prin urmare din preferintele lor.
Se poate dar asta nu se întâmplă prea des și de obicei nu prea merge a doua oara dacă nu a fost din prima. Dar nu exista reguli general valabile, se poate orice
Chiar te asteptai sa primesti raspunsuri sincere? La ce am citit pe aici multi habar n-au ce-i aia notiunea de friendzone.
Bă, sunt băiat, dar nu pot să nu răspund la a doua întrebare cu faptul că " Nu o să mai fie ca prima dată "
Da dacă realizează ca asta is doreste. Sau ca sa schibat si pote o a doua relație cu aceias persoana dar cu alt caracter si comportament e mai bine. Adică de îți dai seama ce ai gresit si îmbunătățește merită de a iubit.
Ar cam trebui dorinta si din partea amandurora. ca nu poate lupta doar unul.
De ce sa nu se poata? Depinde care din voi a gresit, daca ai gresit tu iti poti cere scuze si sa iti mai dea o sansa... daca a gresit el discuta despre situatie ca pe viitor sa nu se mai intample probleme de genul. O viata buna sa ai
anonim_4396 întreabă: