| Nevroza a întrebat:

Intrebare pentru fete.

1. Se poate iesi din friendzone?

2. Se mai poate relua o a doua relatie cu aceeasi persoana?

Raspunsuri sincere pliz

25 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

1, da, daca isi schimbi aspectul fizic, desigur ca nu cu abilitati gen am invatat teoria lui newton ma scoti din lista prieteniei? in foarte putine cazuri se intampla asta, ca esti vazut ca un catelus

2, daca esti un catelus, da

| Plato a răspuns (pentru RAY):

Ai dreptate, deoarece fetele interesate de teoria lui newton nu au pe nimeni in friendzone.

| RAY a răspuns (pentru Plato):

Au si ele

| Nevroza explică (pentru RAY):

Esti fata.

1. Am auzit ca e o singura metoda e sa iesi. ca fata sa fie interesata de tine, desi e foarte greu sa creezi si atractie.

2. Bichon sau Pechinez?

| RAY a răspuns (pentru Nevroza):

Pot gandi ca o fata daca vreau, mai mult ma regasesc ca fata

Nu o sa fi de acord cu familia formata doar dintr-un barbat si o femeie...

Nu cred ca femeia iubeste barbatul si doar se foloseste de el, desi nu cred in basme de astea

Sa stii ca asa am concluzionat si eu!

Nu toate, dar unele da

| Freya1 a răspuns:

Prima da, a doua nu stiu.
Si eu am fost cu actualul meu iubit in zona prieteniei si acum ne-am luat o chirie impreuna etc (suntem iubiti).
De faza cu dupa despartire sa reluam se poate dar nu stiu daca se mai poate sa fie ca la inceput.Eu orice relatie pe care am reluato nu a mai functionat, nu au mai fost aceleas sentimente, a fost neancredere, gelozi, plictiseala si lipsa de interes pentru persoana respectiva la scurt timp dupa impacare.

| OldSoul a răspuns:

Hmm, avand in vedere modul in care ai formulat intrebare, si anume "Intrebare pentru fete. " tind sa cred ca esti tipul ala care cerseste o reimpacare dupa o despartire, si ii cere ei motivele despartirii, insista, se roaga, se milogeste, ei bine, in cazul asta, sa stii ca pentru tine, raspunsul este NU la ambele intrebari.

Motivul? E simplu.
Fetele (cel mai adesea) sunt heterosexuale, ceea ce inseamna ca le place barbatii, insa tu, ai un comportament nemasuclin, ceea ce te face sa iesi din categoria barbatilor, prin urmare din preferintele lor.

| Nevroza explică (pentru OldSoul):

Frate... nu am mai vorbit cu o fata de luni bune. Eu nu cersesc o reimpacare, am vrut doar sa vad parerea fetelor.

| Emma30555 a răspuns:

Se poate dar asta nu se întâmplă prea des și de obicei nu prea merge a doua oara dacă nu a fost din prima. Dar nu exista reguli general valabile, se poate orice

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Chiar te asteptai sa primesti raspunsuri sincere? La ce am citit pe aici multi habar n-au ce-i aia notiunea de friendzone.

| Necunoscut112 a răspuns:

Nu si nu.

| Alexuţ02 a răspuns:

Bă, sunt băiat, dar nu pot să nu răspund la a doua întrebare cu faptul că " Nu o să mai fie ca prima dată "

| Justme1997 a răspuns:

Da si da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2. Deci de aia unele persoane au avut multe relatii, bine punctat.

| gabriielaaa a răspuns:

Da dacă realizează ca asta is doreste. Sau ca sa schibat si pote o a doua relație cu aceias persoana dar cu alt caracter si comportament e mai bine. Adică de îți dai seama ce ai gresit si îmbunătățește merită de a iubit.

| Nevroza explică (pentru gabriielaaa):

Ar cam trebui dorinta si din partea amandurora. ca nu poate lupta doar unul.

| Nevroza explică:

Dezinteres ai uitat sa zici...

| Pesmet1010 a răspuns:

De ce sa nu se poata? Depinde care din voi a gresit, daca ai gresit tu iti poti cere scuze si sa iti mai dea o sansa... daca a gresit el discuta despre situatie ca pe viitor sa nu se mai intample probleme de genul. O viata buna sa ai