Celelalte fete vor fi de acord cu tine?
Au ajuns tot mai multe fete tinere să ne neglijeze pe noi băieții de varsta lor, că cică nu "ne pricepem" și sa se culce cu barbati trecuți de 35 ani.
Sunt și fete care se încadrează în categoria asta, dar nu știu cât de mare este numărul lor
Un lucru e cert, dacă ești un bărbat care arată foarte bine și are o gândire interesantă cu siguranță dacă ar avea conexiune cu o femeie de 25 de ani ar putea ieși ceva, nu e imposibil există și excepții
Doar că nu văd de ce ai vrea o relație cu cineva care are vârsta ta de două ori, sex adta da nu mi se pare cine știe ce
Nu sunt fata, dar experienta imi spune ca multe nu au absolut nicio problema cu asta.
Și dacă știu să seducă cu ce schimbă faptul, cu ce e mai bun? Nu e logic că are experienta de viață dacă au trecut atâția ani pe lângă el?
La noi băieții de ce nu contează felul în care ne seduceți voi?
Cu ce îl face mai bun că știe să te gâdile pe creier?
Te-a luat, te-a f4tut și aia e...
De ce nu vreți un bărbat de varsta voastră?
Dacă are o varsta mai mare nu îl face bărbat, cunosc mulți asa ziși barbati care au o varsta și zici că au varsta unui băiețel.
E prea mare discrepanța asta și asta din cauza voastră, a femeilor, voi a-ti rupt legătură dintre generații fiindcă va trebuie carbasan de 50 ani.
Păi asta este și faza, pentru că are experiență este atât de bun în ceea ce face. De asta am specificat și cuvântul,, experiență". Păi asta este și faza că unii nu știu să te gâdile pe creier, știu să te gâdile jos și atât, iar dacă nu se face conexiunea între creier și păsărică, e sex și atât, mai mișto e sexul când exista chimie, conexiune etc.
,, Te-a luat, te-a f4tut și aia e..." Esti ok? Zici ca m-a luat de pe strada, și-a bagat-o, și-a scos-o și gata, a plecat. Așa te-ai exprimat.
Cică de ce nu vreți un bărbat de vârsta voastră. Vorbești acum cu mine sau mă pui să fiu purtătorul de cuvant al tuturor femeilor între 20-25 de ani de pe lume? Fiecare om, fiecare femeie, fiecare ființă umană, naibii, are preferințele sale. Daca aleg sa fiu doar cu sub 20 de ani sau doar +50, e fix problema mea.
Nu toți sunt bărbați in adevăratul sens al cuvântului, asta e clar, însă, vârsta, experiența de 20 de ani in fata unui pusti de 20 de ani, contribuie la asta.
Striga frustrarea din tine, calmează-te
Mai vulgar de atata nu poti vorbi?
Du-te mai copilas si te culca, ca deja ai luat-o razna cu porcariile si vulgaritatile scrise pe aici.
Și tu ce ești aici, detectiv?
Cum îți permiți să întrebi lucruri despre intimitatea unei persoane care nu te privește și mai jos sa o ironizezi, este alegerea tuturor cu cine și ce sa facă, am uitat ca vouă va este ciuda ca nu sunteți voi norocoșii.
Care adevar baitel, daca tu nu esti capabil nicii macar sa vorbesti cu o fata si in viata ta nu ai avut o prietena?
Nu am avut fiindcă nu suport drama și văd cât de terminate sunt unele, ce relații au avut, cu cine au avut relație, etc
Nu mi-e ciudă, mă miră faptul că există așa femei și mă stresează faptul că se înmulțesc.
Astea au creeat discrepanța asta asa mare între varsta relațiilor și e de când lumea așa din cauza lor.
De ce nu ne acceptă dacă suntem de aceeași varsta cu ele, deșii arătăm bine și la fizic și la minte.
Aa, stai că lor le place prima dată gâdilate pe creier și după la păsărică, am uitat...
Despre ce drama vorbesti baiete?
Tu abia ai iesit din adolescenta si nu ai avut in viata ta nici o fata ca prietena sau iubita, deci iar bati campii, vobind prostii, despre drame inventate si relatii inexistente.
Mai, omule, tu ai pus o întrebare, eu am răspuns. Ce nu îți convine? Ca niciuna nu se uita la tine? Tu vezi cât de frustrat ești din moment ce vorbești la plural?,, De ce nu vreți sa evoluam împreuna?" La tine se cam vede clar de ce nimeni nu vrea sa evolueze cu tine, nu-i greu. Sunt atâtea femei singure, concurenta ta nu sunt astia de peste 40, problema e la tine.
Saracu’, ți-ai luat bărbații femeile și acum ai rămas fără
Pentru ca tu vrei o tipa pe care doar sa o **** și sa o lași, atât.
Și fiecare are standarde înalte, poți sa te crezi zeu dacă nu ești genul meu, nu ești, simplu.
Și la vârsta asta majoritatea sunteți copii mici în gândire, sau sa uitam ca băieței sunt cu 2 ani mai mici în gândire comparativ cu fetele de aceeași vârsta care crede-mă ca sunt mai mature.
De ce n am avut? Fiindcă fetele nu aleg băieții frumoși, ci ăia cu mataranga mare