Ai zis că arăți bine, deci aventuri tot vei avea. Ține de tine dacă pe parcurs vei ajunge să ții cu adevărat la o fată și să aveți o relație serioasă.
Nu te mai smiorcăi, ai timp de toate.
Pot sa raspund si eu chiar daca sunt baiat. Uite eu nu o sa te iau la misto o sa raspund cat se poate de serios.
Ai 16 esti tanar, iti vei gasi tu o fata si eu am 18 si sunt singur si nu mai disper, fi tare iti vei gasi tu o fata. Foarte bine ca faci sport, e un lucru foarte bun. Si nu mai fi atat de disperat sa ai o prietena, fi mai relaxat, daca esti asa disperat nu o sa iti faci o prietenea prea curand, fetele simt disperarea asta si vor fugi de tine. Fi tu insuti si nu dispera ca iti vei gasi tu o fata. Urat nu esti deci ai tot ce iti trebuie sa cuceresti o fata. Iti vei gasi o fata cand te vei astepta mai putin asa se intampla mai mereu. La varsta ta ar trebui sa inveti bine, sa continui cu sportul, sa iti faci un viitor ca fetele vin de la sine. Fi mai sociabil cu ele fi prietenos si iti vei gasi. Mult succes.
Nu-ti mai bate capul cu ce vor femeile ca nici ele nu stiu. La capitolul asta sunt aiurite rau, mai ales la varste tinere.
Continua sa fii cum vrei chiar daca lumea nu te agreeaza, decat iubit si nefericit mai bine viceversa.
Da frate, da cand ii vezi pe altii mai mici ca tine asa fericiti, iar tu care esti mai bun ca ei stai ca prostu'... ma simt ca un ratat
Daca nu esti bun fug de tine ca esti rau cu ele, daca esti rau, te vor bun ca esti prea rau...
Singura ta problema este ca faci din tantar armasar si esti pe modul "trebuie sa am o relatie, am nevoie de o relatie", in loc sa fii mai "mi-ar place o relatie".
Crezi ca pierzi ceva daca nu ai o relatie? Este extrem de bine intr-o relatie bazata pe iubire, dar asta se construieste in timp. Mai bine sa gasesti fata potrivita decat sa te impiedici de cele nepotrivite pe drum.
Faptul ca te plangi ca nu gasesti o fata, nu este ceva atractiv pentru fete, chiar dimpotriva.
Trebuie sa intelegi ceva, FETELE NU STIU CE VOR, sunt mai schimbatoare decat vremea(unele), discursul asta " mai le auzeam pe unele fete spunand ca isi doresc un baiat cu calitatile mele, dar cand il au" o sa-l auzi prea des si de prea multe ori o sa afli ca sunt vorbe goale. Fetele spun chestii de genul tot timpul, o sa barfeasca pe cineva, dar a doua zi o sa o vezi pe strada cu ea, o sa vezi multe lucruri contradictorii la ele (cu scuzele de rigoare pentru fete, dar si baietii sunt la fel de defecti).
Asteapta si o sa vina si acea fata potrivita pentru tine, nu poti grabii procesul, disperarea asta o sa te faca sa alegi ceva gresit si o sa regreti ca ai investit sentimente in persoana gresita.
O sa gasesti fata care o sa te aprecieze si o sa te pretuiasca, nu-ti fa griji aiurea, arati bine, te comporti bine, timp ai destul, fete sunt prea multe.
Intrebarea mea este, ce ai patit? ce s-a intamplat? Momentan ai un gol pe care cauti cu disperare sa-l umplii.
Macar ai avut dreptate cu un singur lucru, am spus numai tampenii.
Frate stiu sentimentul dar, fi barbat ce naiba, nu mai plange ca nu rezolvi nimic. Nu esti tu singurul in situatia asta mai sunt destui. Recunosc fetele pentru mine raman un mister pe care nu o sa-l rezolv niciodata. Ele isi dorec mereu tot ce nu pot sa aiba. Nu esti un ratat deci calmeaza-te. bafta
Hey buna.Parerea mea este sa incepi sa mai vorbesti cu o fata, doua.Nu incerca sa agati pe facebook sau ceva. Aici nu este vina ta ca altele nu se uita la tine.Deobicei mai nou am auzit si vazut ca fetele se uita numai dupa baietii gen rebeli si nesimtiti.SI sincera sa fiu, esti chiar perfect asa cum esti.Multe fete isi doresc baietii grijuli si interesati de ce spun ele.
Da normal.Nu te lasa de sportul care iti placePlus ca din cate am citit, mai tarziu o sa vezi roadele muncii taledin toate puncte de vedere.
Nu-i adevarat ce zici. Aia mai mici nici nu stiu ce e dragostea. Ii vezi fericiti din cauza se cred la moda.
Cum adica voi vedea rezultatele muncii mele? detaliaza-mi ce vrei sa spui? Tot ce vreau sa vad mai tarziu este ori ca voi merge la culturisti( desi nu prea cred ca am sanse, dar incerc) ori voi fi luptator de MMA( mixt martial arts) una din ele tot doresc
Adica o sa arati excelent, si, ma rog, daca nu te apuci de fumat si baut, vei fi si sanatos.Alimentatie sanatoasa si sportul iti asigura o viata indelungata fara probleme gen bolii si e.t.cSI iti doresc muulta bafta. Daca chiar iti doresti, vei deveni
Cand vine vorba de sport si de visurile mele doua? crede-ma ca devin mai maniac decat Arnold
De ce nu am si eu un baiat ca tine langa mineeeeeeee? De ce?
Din start, scoate-ti din cap prostia asta cum ca ar fi vina ta.NU E VINA TA!
Esti un baiat bun,frumos,respectuos, educat. dragastos si lista continua.
Nu te schimba pentru nimeni si nimic in lume, pentru ca mai devreme sau mai tarziu, tot vei gasi o fata care sa te respecte, sa te iubeasca pentru ceea ce esti.
E trist cand dai tot ce ai mai bun din tine pentru o persoana care nu aprecieaza asta si care se plictiseste in final. Nu te-a meritat.Asta e clar.
Incearca pe viitor, sa nu pui suflet atat de repede, chiar daca e foarte greu.Asteapta sa o cunosti, asteapta sa te cunoasca si ea, sa nu iubeasca doar ambalajul.Cand esti sigur ca acea fata merita sa ii oferi tot ce ai mai bun tu de oferit, baga mare.
Profita de ''libertatea'' asta.Sunt sigura ca vei avea parte de multe batai de cap pe viitor.
Nu ai un baiat ca mine langa tine pentru ca nu suntem vecini , scuze... dar nu m-am putut abtine sa nu o zic
Daca ai stii ce prostut esti.Mai lucreaza la incredere, ca stai tare prost la capitolul asta si nu e bine.Nu ai motive.
Te subapreciezi si e pacat.
Cei de aici imi spun una,... tu imi spui contrariul... sunt confuz total
Apreciaza-te corect si nu vei mai fi confuz.
Accentueaza-ti calitatile, continua sa faci sport, fii mandru de tine in limita bunului simt si lasa-i pe ceilalti sa spuna ce vor.In fond, tu stii ca esti o persoana buna, cu un fizic pe masura.
Buna seara! Sa incep asa: Tu existi? Serios? ))))) WoW, sincer cat de fraiera a fost cea care te-a parasit sau"nu mai avea niciun sentiment fata de tine", ioi, ce pretext...Ok, pai bine ca ai specificat "patratele" ) Am zambit un pic aici. Revenim, ai 16 ani, da, vrei o prieten care sa fie alaturi de tine sa te aprecieze pentru ceea ce esti, din cate am citit faci multe sacrificii si ele nu apreciaza asta, pacat. Dar acum sincer inca ai timp, daca nu te suporta unele persoane asta inseamna ca si-au dat seama ca esti un potential rival, cine stie, deci au constatat ca esti bun si se tem sa zic asa, nu? Eu asa zic. Si revin la frazele de mai sus, dupa ce ii oferi flori, renunti chiar si la antrenamente care pentru tine sunt importante, nu te merita clar, fi bucuros ca ai scapat de ea) Pai ce pot sa zic urat nu esti, nu iti zic numai eu, toti cei care ti-am raspuns au confirmat acest lucru, stai calm la capitolul asta, nu renunta la sport, mergi mai departe, "noi" fetele adoram un baiat bine facut si care are si ceva in cap, tu le ai pe amadoua, wow din nou. Stii azi plangi tu, maine o sa planga altele dupa tine ca nu au stiut sa te aprecieze. Si acum sincer vrei sa fi ca restul? Ce are daca esti diferit? Nimic, asta te face special fata de restul, daca unele persoane nu stiu sa aprecieze pacat, ei/ele pierd. Ce pot sa iti zic decat, nu te schimba, serios! Si continua cu sportul. O seara frumoasa in continuare. Nu mai plange pentru cine nu merita.
Greşeşti mult.
Trebuie să te schimbi.
Care-i diferenţa dintre tine şi un căţeluş care se dă bine pe lângă o tipă şi încearcă să-i facă pe plac?! Nici-una.
Tu trebuie să stârneşti atracţie fetei, nu să-i faci pe plac.
Nu mai fă cadouri niciodată unei fete dacă nu eşti cu ea într-o relaţie clasică.
Poate asta-i şi problema, că eşti prea grijuliu şi sensibil ca o fată. Fetele caută relaţie cu un bărbat, nu cu o altă fată.
M-ai facut sa rad, serios de ce wow? nu pricep... ce e asa de wow la mine? si apropo, am patratele de muschi, nu de slab
Nu cred ca tu esti mai barbat ca mine, daca te consideri ca esti mai barbat ca mine, te invit sa ridicam greutati, sa vedem cine e mai barbat, sau putem face oricand o lupta corp la corp
Lichan1 întreabă:
George0197 întreabă: