Tu pui aceleasi intrebari doar referitoare la obiceiul si comportamentul prostituatelor.
Alea fac sex pe bani, in orice colt de casa, strada, masina, fara sentimente si fara atasamante.
Mai stie altceva? Obsedat de femei.
Tot nu inteleg, de ce ar fi o tipa prostituata daca o face pe scaun?
Man,scuze ca te deranjez,deci sa-ti explic mai bine, daca creierul meu ar fi deja conectat la pc, adica as fi in matrix, iar aici in lumea virtuala ar da trenul peste mine, eu in lumea reala nu am nimic pentru ca nu a dat trenul in mine in realitate.S-ar ar simti durerea creierul si ar muri?
Nu am avut ca nu am putut pana acum dar nu sunt contra.
Decat sa mearga baieti la prostituate sau fetele sa stea pana au probleme hormonale mai bine isi fac un prieten cu benefici pe care sa il cunoasca suficient de bine si cu care sa se simta in largul ei...
Nu.Nu am avut.Am incercat ceva si nu a tinut, realizasem ca nu ma atragea nici macar la pat.
Nicio parere, nu ma doare ce face unul si altul in viata sa privata.
Tot ce stiu e ca nu este simplu de pastrat o astfel de conexiune bazata numai pe sex fara niciun alt fel de implicatii. Poate tine pentru astia care au deja o casnicie dar cauta o usita de evadare temporara in alta parte si o duc tot asa, asta bineinteles in fericitul caz in care ii si duce mintea si nu sunt prinsi cu micile escapade.
In alte cazuri si din ce am mai auzit si eu asa ceva nu e de durata. Unul din 2 tot se va atasa la un moment dat ori isi va gasi pe cineva stabil caruia/careia sa ii ofere toata atentia.
In asa caz daca iti place fata te poti frige.Eu asa am patit. Dintr-un joc a inceput sa imi placa.La monent ma gindesc cum sa pun punct la asa relatie. Daca fata iti place nu poate fi doar sex.
Slavic întreabă: