| XxDyaxX a întrebat:

Intrebare pentru Fete.Ati fi cu un baiat care este mai mic decat voi cu un an?happy

14 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

De ce nu? Daca reuseste sa-mi trezeasca interesul, cu siguranta. Daca te referi la ce ar zice lume raspunsul e scurt:nu-mi pasaoh go on

| deviant18 a răspuns:

Conteaza varsta? eu sunt cu un baiat care e cat mine de inaltlaughing sunt doar tertipuri astea. esti cu orice baiat atata timp cat iti place

| Ana_6509 a răspuns:

Vârsta e irelevantă, atât timp cât el gândeşte mai matur decat mine.Deci răspunsul este da.

| DdDiX a răspuns:

Da, dc nop? cu rm. conditii: sa fie mai inalt decat mine si sa fie matur

| Katherine † Pierce a răspuns:

Eu am fost thinking si nu este nici o problema.Atata timp cat va intelegeti e ok happy

| DianaMrr a răspuns:

Da de ce nu? eu am fost impreuna cu un baiat mai mic decatmn cu un an si a fost ok

| semy a răspuns:

Da, am fost cu un tip mai mic cu 2 ani si relatia a durat 1 an jumate (nu ne-am despartit din cauza varstei, si cin alte cauze) deci e ok

| preadulce a răspuns:

Depinde si ce varsta ai happy

| Ramo024 a răspuns:

Daca tipul e dragut, sigur ca DA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu. dar daca el este mai inalt ca tine.Nu vad problema.adica sa nu fie cu 2 capete mai mik.ca atunci chiar nu e oklaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineinteles, baieti mai mici apreciaza mai mult fetele mai mari decat cei mai mari sau de aceiasi varsta, daca e dragut si nu e chiar sa te faci de ras cu el e foarte okwinking. P. S. numai fetele? ai vre`un complex pentru gay? laughing))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Majoritea spuneti ca raspuns:AM FOST cu un baiat mai mic ca mine!
Cat despre intrebare, eu as zice sa faci ce-ti spune INIMA!

| comynaa a răspuns:

Eu sunt cu un baiat de 3 ani si e mai mik decat mine cu 2 ani.La inceput si eu eram complexata dar prietenele mi-au spus:gaina batrana si morcovul tanar fac cea mai buna ciorbarolling on the floorasa ca.

| LostDream a răspuns:

Da. Am si fosthappy nu e rau deloc daca te intelegi bine cu el. Pana la urma nu e asa importanta varsta ci cat de bine va intelegeti.