Majoritatea nu ar vrea dar au pretenţia să dea numai peste bărbaţi care să nu se uite doar la sânii şi fundul lor.
Femeile nu-s cu nimic mai presus în superficialitate decât bărbaţii.
Noroc.
Nu stiu...
tu daca il iubesti nu ar trebui sa atragi atentia la asa ceva
dragostea invinge totul
sper sa te fi ajutat
p0p
Mda... daca ar fi foarte dragut, dar sa nu fie chiar diferenta mare., doar 5 cm ... desi e cam mult si atat
Hmmm, eu sunt cat prietenul meu atunci cand nu am tocuri, in schimb cand am tocuri sunt ceva mai inalta dar sincer nu ma deranjeaza si nici pe el, suntem de ceva timp impreuna ne iubim si asta e tot ce conteaza.
Nu.nu cred. Oricum sunt mica de statura, un baiat si mai mic ne-ar pune pe amandoi intr-o situatie jenanta si cat de cat penibila.
Vaiii, apropo de asta.eram in vama si stateam toti pe plaja, intuneric alea, lumina focului, si na, vad un tip, da buunnn rau de tot.si na, din vb in vb ne -am tinut de mana, ne -am pupat.etc.am zis ca e combinatia perfecta(vreo 20 de ani). si am zis sa facem o plimbare pe plaja sa ne cunoastem mai bine.si cand se ridica si vad ca e cu cativa cm mai mic ca mine, crede-ma ca mi a cazut ceru p mine, n-am crezut ca o sa conteaze asta, dar asta a stricat tot
, deci, nu...
nu as fi cu unu mai mic ca mine, m-as simti ca si cum as fi cu un soarec copil de 14-15 ani, neprotejata
Nu vreau sa te jignesc. dar nu. e cam naspa asta.ar trebui sa isi caute cam cate el
Nu stiu...cred ca as accepta vreo 5 cm diferenta dar nu fooarte mult pentru ca ma's simti jenata...cred raspunsul concret ti'l dau atunci cand o sa se intample pana acum am fost cu unu' de aceeasi inaltime si acum sunt cu unu' trebuie sa ma cocot pe scaun pentru a ajunge sa-l sarutdeci la fiecare sarut noi stam jos
Da dar sa nu fie foarte scund cu cativa cm...nu sa fii cu 6 capete peste el
Da! Daca arata bine, e bine facut, DA! Doar sa nu fie prea scund, sa nu se cunoasca chiar asa de mult diferenta.
Geez ce raspunsuri?!? Insa, din moment ce ai postat aici intrebarea asta, e CLAR ca pe tine te intereseaza parerea altora. Daca el te face fericita, daca radiezi in preajma lui s. a. m. d. eu zic ca merita. Daca te "roade„ atat de tare ce spun altii, nu te-ncurca. Te-ai simti tu jenata, iar el s-ar alege in timp cu un complex, de care greu ar scapa.
@Bubu: Mă scârbești! Dacă erau toate femeile ca tine cred că eram homosexual. Apropo, am 1. 96 deci să nu crezi că vorbești cu vreun frustrat.
Da.
@Спинесхиверс, cred ca vorbesti de ambele BUB (E)! Cum o fi: nu-l cunosti, dar imediat te saruti cu el ca arata bine, iar cand ii vezi inaltimea, ti se pare "penibil".
Nu-i rau, spoiala de bun simt se vede si pe intuneric.
Superficialitate dusa la extrema. Facem pariu ca daca o urca in BMW, nu mai sesiza diferenta de inaltime?
Ţi se pare că mai contează înălţimea daca ţii la el? Ar trebui să fii cel putin dus cu pluta ca să te uiţi la chestia asta.
^ Ai dreptate. Ori mai inalt, ori cat un Chiuaua/Yorkshire terrier. Acum stiu in sfarsit ce-mi doresc.
Da! prietenul meu este mai scund,,, dar il iubesc si nu'mi pasa de chestiile astea neimportante...nu's superficiala
Mie imi place acum de un baiat care e mai scund decat mine.Bine e cu 3-4cm mai scund.
Totul depinde de tine.De cum te simti.
vladeraser3 întreabă:
RAY întreabă:
Yuyakee întreabă: