Nupentru ca unii baieti sunt mai blegi.(. acum vorbesc in general.nu ma refer la tine, sau la altii in special), si fac ei asta inaintea noastra.deci noi nu am putea face asta nici daca am vreaintr-adevar sunt si unele exceptii.dar eu nu as face asa cevapur si simplu nu mi se pare normal
Nu, deoarece baietilor le face placere si ei se ofera oricare e incatat de a face `gratis` pentru ce sa mai platesti
Nu,pentru ca sex insemna dragoste adica, trebuie sa il faci cu persoana iubita si draga tie, dar mai sunt si de-astea care ar oferi si bani adica cu***le
Bună.
Ce să fac?
Nu am ajuns în așa hal, te rog frumos! Trupul meu nu este de vânzare.
Pa, pa.
Bineînţeles că nu. Motivul este unul destul de simplu: corpul meu nu este de vânzare. Consider că fără sex se poate trăi. Nimeni nu am murit fără aşa ceva... Şi nu cred că orice femeie/fată întreagă la minte şi-ar vinde corpul pentru 2-3 clipe de fericire care se duc cât ai zice "peşte"!
In niciun caz deoarece eu nu sunt de vanzare si nicio fata nu e de vanzare si mai ales prefer sa ma duc sa muncesc decat sa fiu platita pentru a face sex imi distrug viata asa ce-ai ma esti dilit la cap?:O:O
Ce intrebare e asta? M-ai dezamagit