anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete:Ati sta cu un baiat care e timid si singuratic in sinea lui,dar care este romantic si spune vorbe dulci, face cadori scumpe si incearca sa va arate cat de mult va iubeste? Vreau cat mai multa sinceritate.

43 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ele ar accepta dar multe sunt proaste și sunt influențate de familie, cunoștințe sau anturaj sunt foarte ușor influențabile parca ar avea IQ de retard sever în loc să se gândească la ele proastele ele ca sa nu fie judecate renunță la acel băiat.
A nu se generaliza!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu

| Nemessys a răspuns (pentru anonim_4396):

Reao sad
Ceva imi da cu virgula. Daca este singuratic, la ce-i mai trebuie iubita?

| Ofiintă a răspuns:

Timid, singuratic, dar romantic care spune vorbe dulci.
Ce îti trebuie mai mult de atât?
Urmează să il educ si să il intretin eu?

Vreau pe cineva de nivelul meu, cu o mentalitate pe măsură.
Îmi doresc să avem elemente în comun, să pot intretine o conversatie cu el. Ce satisfactie mi-ar oferi unul care se ascunde de lume.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Nemessys):

Rea?sad
" Daca este singuratic, la ce-i mai trebuie iubita?"
Pai stii, fluturasi in stomac, senzatia de plutire, norisori, iubire si sprijin neconditionat...plus cadouri scumpe.

All inclusive. Ce poti sa vrei mai mult? Daca are si salariu bun, e perfect.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Dar daca ai vrea unul care este talentat,destept, foarte bagat cu bmw uri, mercedesuri, unul cu bani gramada si care te poate duce oriunde, ai fii in relatie cu el?

anonim_4396

Prefer audi sad
Daca arata bine si e arogant, sigur.

anonim_4396

Oi fi eu mai ciudata pentru ca vreau mai mult.
Ea sa aiba salariu bun?

anonim_4396

Adica tu ai accepta numai fericiri materiale de la un baiat, in loc sa ai pe cineva care sa te iubeasca cu adevarat?

Tesla model 3 nu-ti place? sad

anonim_4396

Destept si talentat sunt fericiri materiale?

| Sofer a răspuns:

Le plac băieți smecheri cu tupeu.

Nu, baiatul.

anonim_4396

Nu la fel de mult sad

Nu am sa va inteleg niciodata pe voi, astia care credeti ca exista doar 2 tipuri de baieti.
1.Aia pampalai, vai de mama lor dar care cica,, iubesc cu adevarat"

2. Aia care au tupeu sa se bage cu o femeie in seama si care au o situatie financiara buna, sunt nesimtit, cocalari, needucati si nu sunt in stare sa iubeasca si sa respecte o femeie.

De parca tipul ala de barbat cu situatie financiara buna si care respecta si isi iubeste femeia de langa el, nu exista. Ba sa fiu al dracu rolling on the floor). Daca o femeie nu vrea un pampalau, gata. clar, inseamna ca vrea un cocalar cu BMW.

Ai fix genul ala de mentalitate ca oamenii cu bani sunt si oameni rai. Nasol. sad.

Apropo, sa-ti iei un cazan de BWM din 2000, nu te costa o avere. Asadar nu e nimic impresionant la a avea BMW.

anonim_4396

Oamenii buni nu-si doresc bani

anonim_4396

Nu ma refeream la mine, cand am pus intrebarea de mai sus.Nu vreau sa fiu bogat cu BMW sau Mercedes, cu palate, gacici multe.Asta nu inseamna ca esti om.Un om care iubeste este acel om care se sacrifica pentru persoana iubita si isi pune increderea in ea.

Lenesi * Isi doresc, dar se mint pe ei ca le este mai bine fara din cauza ca nu-i pot obtine.

| ALEXXXL19 a răspuns (pentru Ofiintă):

Timid,amuzant,romantic dar doar cu persoane dragi amuzant serioas in acelasi timp realizari de viitor crearea unei famili, camin, restul le strangem amandoi ca doar nu trage doar un bou la plug, si am obs ca imi place sa fac cadouri, ce mai vrei, da n-am masina, casa adica ale mele dar aceste lucruri se realizeaza in timp

,, Un om care iubeste este acel om care se sacrifica pentru persoana iubita si isi pune increderea in ea"
Si ce legatura are asta cu banii?
Si eu cand ma refer la bani, nu te gandi la milioane de euro. Ma refer si la un venit de 3-4000 de lei in sus.

anonim_4396

Ce legatura are masina cu iubirea? Si habar n-am de ce crezi ca simplul fapt ai bmw/mercedes echivaleaza cu a avea bani.

anonim_4396

O persoana care iubeste alta persoana doar pentru avere, nu este de la Dumnezeu, ci de la satana. Dumnezeu nu a dat casnicia doar ca sa ducem un trai mai bun, ci a dat ca cele doua suflete a doua persoane sa devina unul singur.

anonim_4396

Daca tu ai iubi o persoana cu adevarat, nu te-ai mai gandii daca este bogat sau sarac, frumos sau urat, etc. Dragoste pentru o persoana vine din sufletul acelei persoane. Daca ai iubi o persoana si din cauza faptului ca este si bogat inseamna ca acea iubire nu este iubire.

Esti pe langa subiect. La inceput ai intrebat daca o femeie ar sta cu un baiat timid si singuratic. Ai primit raspunsul. Acum o dai in alte chestii melo-dramatice si religie.

Ca sa o zic cat mai pe scurt, ai zis ca daca o femeie nu vrea genul ala de baiat pe care l-ai descris tu, inseamna ca e materialista si ca vrea numai cocalari cu bani, lucru total fals. Acum o dai in alt subiect, religia.

Deci fetelor, duceti-va la baietii cu care trebuie sa fiti televizoare (adica sa vorbiti doar voi si el sa taca) ca altfel inseamna ca va duceti numai la prosti doar pentru ca au bani, iar dumnezeu o sa va vada si o sa va pedepseasca sad.

anonim_4396

Da,pentru ca iubirea tine de foame.Nu ca as avea nevoie de banii lui, dar nu vad de ce m-as multumi cu mai putin din partea lui raportat la cat as putea castiga eu.Plus ca nu vreau un tip care se multumeste cu putin si care nu e in stare sa-si depaseasca conditia.
E amuzant, oricum.Iti trebuie un nivel de inteligenta foarte scazut ca sa te amagesti cu ideea ca cei care sunt frumosi, inteligenti si realizati pe plan financiar(adica opusul tau) nu au parte de iubire adevarata.Presupun ca ar trebui sa ma mut intr-o coliba in mijlocul padurii ca sa-mi gasesc sufletul pereche,

Si eu care credeam ca doar fetele de 13 ani sunt cu drame de genu'. Dar m-am inselat. laughing) Asta-i mai rau decat o adolescenta.

anonim_4396

Eu nu gandeam asa nici la 13 ani
Eh, ce stim noi, n-am avut parte de iubire adevarata.

| NotNamed a răspuns (pentru Ofiintă):

Pai tocmai pe ala ai siguranța ca e baiat serios si nu te insala rolling on the floor e prea timid sa mai abordeze fetele. Se mulțumește doar cu tine

| Nemessys a răspuns (pentru NotNamed):

Stii vorba aia? Decat un cozonac care sa-l imparti cu mai multe, mai bine te multumesti cu un covrig care e doar al tau.