Banii fac legea, aia ar sta cu tine pentru bucatile de plastic care le ai nu pentru ca te iubeste.
Ca bine zici tiristule
Daca nu esti pe bune "gagicarul" atunci esti ok. fetele o sa creada ca esti putin mai timid sau cv dar oricum. daca cauti pe cineva care sa tina la tine o sa adore chestia asta sau orice chestie oribila de-a ta pe langa ceea ce e firesc sa iubeasca. deci nu te stresa ca nu ai de ce. funda?
Pai depinde de fata, pentru mine e de ajuns sa fie dragut, sa arate bine si sa fie de treaba restul nu conteaza ma descurc eu cat si pentru el.
Gagicarule...si eu am fost timid,si am pierdut o sumedenie de femei frumoase, care poate, ma placeau, insa, eu eram atat de timid incat nu faceam niciodata primul pas.Am renuntat la timiditate, si acum e mult mai bine.Incearca sa scapi de tracul asta, si o sa fii fericit
Eee..pe mine sincer nu prea ma intere asa de mult situatia financiara...Dar totusi pentru mine conteaza putin si daca ii mai vorbaret sau nu...adica totusi nu-mi place sa fie jenu' de baiat care trebuie numai eu sa-i pun intrebari si el sa zica doar da sau nu.
Nu as sta cu cine pentru care nu simt nici macar atractie...de regula stau cu cineva pentru care simt ceva nu fiindca are bani si alte minuni. daca tie iti place sa stea o fata pentru bani cu tine e treaba ta eu n.as putea sa stau din interes cu cineva!
As sta avand in vedere ca nici eu nu sunt prea vorbareata nu-i nici o problema doar sa nu fie un tocilar cu aparat dentar si ochelari mari.
De ce daca un baiat nu este prea vorbaret inseamna ca e timid, aiurea nu sunt timid deloc
Si eu am fost timid...si am reusit datorita unei fete... pune-l sa povesteasca cate cv sa se obisnueasca cu, convorbirile dintre voi 2
anonim_4396 întreabă: