Sunt doar curios cat tine la alti un act sexual, ce pnm te bagi sa raspunzi aiurea. Mai bine imi dadeai si tu un raspuns la intrebare.
Durata este aleatorie... la mine este intre 5 si 40min.
Sunt multi factori ce determina durata unei partide de sex.
Depinde de moment, oboseala, excitatie, pozitii, poate dura 5-10 minute sau chiar o ora.Si poate cel mai important cu cine o faci si cata experienta are.
Eu nu ma laud cum fac alti nici nu mint ) depinde de viteza la care lucrezi , de femeie, de felul in care se misca femeia (cred ca e cel mai imp lucru)la mine cam 30 de min in modul relax si cam 10-15 min in viteza a5a )
La fete/baieti, poate dura intre 3 min si 10 min, din cauza ca tinerii sunt foarte excitabili, si daca mai sunt si excitati.Cu se instaleaza experienta si "calmarea hormonala", durata creste.Nimeni nu-ti poate spune exact,pentru ca sunt multi factori care influenteaza acest factor. Importanta e calitatea si nu durata,dar asta-i alta poveste. In Germania s-a facut un studiu, si s-a constatat ca media de timp a unui raport sexual, este 8 min. Restul, cu jumatati de ora sau ore.sunt povesti. Cand barbatul consuma alcool, nu mai poate ejacula, desi este excitat.Normal ca exista si alte situatii cand fenomenul se produce cu intarziere,de exemplu stresul,lipsa preambulului, etc. Sunt si barbati care studiaza tehnici prin care isi intarzie procesul de ejaculare, dar sunt atat de rari.
Zom întreabă:
daniel19ny întreabă: