| gabicool a întrebat:

Intrebare pentru fete ca doar voi stiti ce ganditi.Cum credeti ca ar arata baiatu ideal? Cel mai sexy? am nevoie de idei casa cuceresc o fata! Dau mult ragnita

Răspuns Câştigător
| lemmon a răspuns:

Pentru mine e important sa aiba grija de imaginea lui. nu neaparat sa poarte haine de firma ci sa poarte haine la moda, cu bun gust. apoi sa aiba o coafura in tendinte, gen mai lung, filat cu breton asimetric, cred ca stii la ce ma refer. apoi, stii si tu ca, caracterul este totul, sa nu vb urat in fata ei, afla daca ii plac florile si ziua urmatoare cumpara-i o floare, [trandafir rosu, parerea mea] si spune-i:am vazut floarea asta si m-am gandit ca e exista strict pentru tine, uimeste-o, fii diferit de ceilalti. si sa iti mai spun ceva: desi e necesar sa arati bine, cel mai mult conteaza caracterul. Degeaba arati ''beton'' daca atunci cand deschizi gura spui o mare prostie.[spun asta deoarece cunosc multi tipi de genu asta, iar eu sincer nu as fii cu unul never]. Sper ca ti-am fost de folos.bafta, da-o pe spate[la figurat]winking

6 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Mie îmi plac stilul de băieţi înalţi, bruneţi, cu ochii albaştrii. Dar mai presus de toate, vreau să fie lângă mine trup şi suflet. Dacă vrei să cucereşti o fată, fii cât mai original, fii tu însuţi şi trăieşte exact aşa cum simţi! Succes!

| BeHappyForMe a răspuns:

Majoritatea se gândesc că băiatul ideal trebuie să fie înalt, frumos, bogat s. a.
Eu sunt de părere că aceste aspecte nu sunt importante.
El este cel care trebuie să mă surprindă cu ceva nou, ceva frumos. Nu trebuie să-mi aducă zilnic o floare ca să-mi dovedească că mă iubeşte, dar nu strică o mică atenţie din când în când.
El trebuie să fie blând, tandru şi să mă asculte când vorbesc. Băiatul ideal pentru mine este acela care prima dată se uită în sufletul meu şi nu în decolteu.
El trebuie să mă încurajeze să merg mai departe, să aibă demnitate şi să se ţină de cuvânt, nu să încerce să –mi aburească ochelarii cu minciuni şi false promisiuni. Să stie cum să mă coboare cu picioarele pe pământ când zbor prea sus, dar şi să-mi dea dreptate când e cazul, dar şi să mă corecteze când greşesc dar cu argumente nu cu insistenţe.
Aşa este pentru mine băiatul ideal. Dar totuşi cred că cel mai important este să poţi să te uiţi liniştită în ochii lui şi să-I vezi sufletul prin ei. Ochii sunt oglinda sufletului. Şi aceştia ar trebui să strălucească de fericire când mă vede.
Băiatul ideal este cel care te completează trup şi suflet.

| matrixismyname a răspuns:

Du-te la ea si zii "fa te chero mucho" si gata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa aiba par la cur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa aiba tiulei(par) la cur

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu par la cur