O fac din iubire ( cele care nu sunt pe interes) si chiar e ceva placut si pentru ele... te asigur
Daca o face din obligatie chiar ca s-a dus dracului relatia dedragoste si iubire.
Din păcate (pentru ele) sau din fericire (pentru unii bărbați) - sunt destule femei care ar face orice ca să stea cu tipul pe care li s-a pus lor pata. Chiar ar fi dispuse să le devină obiecte sexuale, fără să aibă vreo plăcere din actul în sine. Dar asta nu înseamnă că plăcerea lor e nulă - doar că va proveni din faptul că „au pus mâna" (sau altă parte anatomică a trupului lor) pe omul mult visat!
Asa cum place actul sexual unui barbat asa place si unei femei, sigur ca exista si exceptii cand femeile o fac pentru bani dar daca nu ne referim la ele celelalte o fac din placerea actului in sine
Salut! Fac de placere.In relatia actuala tipul e foarte bun si nu trebuie sa ma prefac.In relatia trecuta m-am prefacut din obligatie(ca sa nu-i ranesc sentimentele), dar a cantarit greu cand am ales sa merg mai departe fara el.
Îşi spun eu chiar dacă nu sunt fată, că puţine fete fac aşa ceva doar pentru a menţine relaţia.
Toate o fac de plăcere, excepţii mai rar.
Dacă relaţia e de durată automat o faci pentru amândouă...Şi pentru relaţie şi pentru plăcere
Taiger547 întreabă: