| Uofficial a întrebat:

Intrebare pentru fete : Cand un baiat vrea sa va agate,cum va place sa va ia? mai tare sau mai usor asa?

Eu de obicei iau fetele mai tare chiar daca nu le cunosc de cateva zile sau cateva minute laughing La unele imi iese combinatia,la unele nu...

As vrea sa stiu cum va place voua sa va ia un baiat cand va agata, mai tare sai mai usor?... happy

Răspuns Câştigător
| Zgarbaci_Ionela_Ecaterina_1995 a răspuns:

Deci sunt foarte multe cazuri nu toate fetele sunt la fel altor fete le place sa fie dominate altora nu... actioneaza si u in functie de felul lor de a fi...
de ex nu poti sa nu poti sa iei mai "tare " o tocilara de ex... oricum mult succes la agatat...:*

8 răspunsuri:
| CadeamiarMaseaua a răspuns:

Deci mie imi place sa le agat in cui doar ca nu sunt destul de rezistente.

| mikey06982 a răspuns:

Pai fetele sunt diferite.Mie de exemplu imi plac baietii care o iau mai usurel, care nu grabeste lucrurile.In cazul in care cunosc acel baiat cel putin 2-3 luni, si am o parere deja formata despre el, nu m-ar deranja s-o ia mai tare.Insa aici la fel deja depinde si de parerea pe care mi-am format-o despre el, pentru ca daca am o parere buna si o ia mai tare, ma poate dezamagi big grin Acest lucru e f f greu de explicat, asa suntem noi fetele-diferite big grin
Bafta happy

| GlossyBabe a răspuns:

Poate sunt eu mai ciudata dar imi place cand cunosc un baiat sa nu imi dea prea mare importanta decat sa inceapa cu linguselile! Cand nu imi da importanta un baiat incep sa cred ca e vreun motiv pentru care nu imi da importanta si incep sa ma bag eu sa vad cum sta treaba, gen"nu sunt destul de frumoasa pentru el? are pe cineva? cum adica nu ma baga in seama, stai putiiiin ca iti arat eu tie"si dau tot ce am mai bun la vrajeala sa ii acaparez atentia! merita incercat!

| Panteras a răspuns:

Deci frate cum am mai auzit din carti si de la televizor fetele sunt fragile si foarte usor de suparat unele deci iale incetisor parerea mea e ca e bine sa le iei incet

| DITO a răspuns:

Nu sunt fata dar am ceva cunostinte in domeniu: iti recomand sa mergi pe gesturi tandre si romantice.

Lectura aprofundata: http://blog.dito.ro/articole/cum-sa-faci-o-fata-sa-te-placa/

| Uofficial explică:

laughing

| Tedydragutza13 a răspuns:

Buna pai sunt diferite fete cu diferite gusturi de exemplu mie imi place ca baiatul care vrea sa ma cucereasca sa o ia mai usurel exemplu sa vina cu un trandafir de ziua indragostitilor sau sa se comporte frumos cu mine si cu cei din jur sau sa imi spuna direct ca ma iubeste si punct. APROPO DE TINE CEL CARE AI PUS INTREBAREA AI ID DE MESS? Al meu este
tedy_dragutza poate cinestie ne cunoastem mai bine.