Cine e baiatul prefect? Un zvon.
Orice om are defecte, dar poate in ochii unei indragostite nu e chiar asa
Ce vreau eu de la un baiat? Pai sa fie baiat de gasca, sa nu fie retras adica, sa aiba simtul umoruluidar sa fie si serios atunci cand trebuie, sa nu aiba gura prea mare[la figurat] da nici sa scot cu clestele cuvintele din gura lui, vreau pe cineva cu sentimente, cu o latura misterioasa..., sa aiba cei 7 ani de-acasa[multi ii uita pe drum p-astia, e greu sa mai gasesti baieti asa]. Am uitat ceva? A da, sa avem si pasiuni comune. Deci cum spuneam, un zvon.
P. S.-Fetele/femeile sunt fiinte mai `complexe` decat credeti voi
P. P. S. Am uitat sa zic ca vreau sa aiba un zambet frumos
EL ar trebui sa fie timid, si in acelasi timp foarte deschis. Amuzant, si in acelasi timp serios cand trebuie. De incredere, cu inima pura, cu o privire sincera. Cu sentimente adevarate.
Fetele sunt greu de inteles in unele privinte. Baiatul perfect? Pentru mine? Pe cel pe care`l iubesc . In ochii mei el este perfect, iar pentru altele poate sa fie un oarecare. Dar pentru tine care`i fata perfecta daca tot nu ne intelegi ... crezi ca noi va intelegem ? bb .
Pentru mine ar fi cel cu care ma inteleg cel mai bine, in care am incredere totala, care sa imi fie cel mai bin prieten, dragut, saritor cand ai nevoie, muncitor, responsabil, si foarte iubitor.
E cel mai greu sa intelegi o femeie!
In primul rand romantic, intelegator, dragut si sa nu zboare din floare in floare.
Apoi sa spuna lucruri frumoase, sa faca complimente si sa spuna des"te iubesc"etc...