Mei,pentru fiecare fata ma gandesc ca exista un baiat care este considerat perfect (de ea). Pentru mine este prietenul meu...Adica,in ochii mei este perfect, nu-i mai trebuie nimic, insa in ochii alteia poate fii un mutant cu 5 ochi si 6 urechi.Fiecare percepe persoanele din jurul sau intr-un mod unic.
Cel pe care il iubesti si care te iubeste.Mama ce raspuns am dat, ma mir si eu, dar asa este.
Jensen Ackles, evident!
Sunt ''obsedată''de bărbatul ăsta!
:-#
Din punctul meu de vedere, a atins perfectiunea, fizic vorbind.
Like!
Iti place aa?
Cui nu-i place?!
Nu stiu poate la altii nu le place...
Atunci când ai persona iubită lângă tine nu mai vezi în fața ochilor altă persoană, ți se pare cel mai frumos, cel mai bun, cel mai iubitor și este totul pentru tine. Unde există iubire mare, numai există a treia persoană, poate avea perfecțiunea întruchipată tot al tău e mai bun .
Iubitul meu. Frumusetea e trecatoare, si difera de la o persoana la alta. Fiecare e frumos in felul lui, doar ca fiecare fata are gusturi diferite.
Eu nu vad pe altcineva decat pe iubitul meu, si pentru mine el e cel mai frumos :X Si nu, nu il iubesc pentru ca e cel mai frumos, ci e cel mai frumos pentru ca il iubesc :X
Vedeta: Robert Pettyson(sau cum se scrye) si: bayatul meu favoryt :alex boutyuk :X
Http://newspaper.li/static/00f8a153976c. 476f849ce0335f484610.jpg /. Cred ca si baietilor li se pare atragator.: ))
Nu poti spune despre cineva ca e mai frumos decat altcineva fiecare e frumos in felul lui.
Selena54 întreabă:
CrissRonnye7 întreabă:
imc1995 întreabă: