Nu exista baiatu ideal
nu totu se rezuma la frumusete dar oricum nici urat nu trebuie sa fie
fiecare fata are baiatul ei perfect
al meu ar fi: ochi caprui sau albastri
par nu conteaza
sa se comporte frumos cu mine
nici sensibil nici nacho asa intre
cam atat cred ca ar fi dar oricum cu o fata ar trebui sa t comporti frum ca sa fie un fel de baiat ideal
Unul inteligent si care stie sa aprecieze fetele nu pentru ce au in pantaloni...
Trebuie doar sa fie inalt si ingrijit, din punct de vedere fizic nu mi-am format inca imaginea unui baiat ideal. In rest- inteligent si rau...da' bun.
"Unul inteligent si care stie sa aprecieze fetele nu pentru ce au in pantaloni..."
Spuse cineva cu nick-uk "Dildau" = Dildo = Vibrator.
Am ras sa cad de pe scaun... ipocrito
Hmmm fiecare are un baiat ideal al ei. Al meu e cam asa :
- inaltime : peste 1 70
- ochi : negrii
- par : putin mai lung, cam ca al lui Chace Crawford
- si bun si rau
- prefer un tip mai sensibil in locul unui macho.
PAi nu totul se refera la frumusete , dar nici urat sa nu fie Eu sunt inebunita dupa baietii cu ochi albastri :X:X:X, parul pentru. mine nu e important si sa fie sensibil, romantic :X, dragut :* si multe altele
Pana vreo 2 saptamani nu credeam ca ma pot indragosti de 2 baieti de odata. Uite ca s-a putut, si sunt ffff diferiti.Si cand fff diferiti am refer asa:
scund /inalt -unu are 1.76 iar altul 1.59 [si ala cu 1.59 e cls a 9a ]
parul saten / negru [scurt aman2 cei drept ]
tenul mai alb/ si celalalt are un ten inchis la culloare
personalitate :fffff diferita
unu termian cls a 6 iar celalalt a 9a
de unul imi place ca e glumet si pus ep sotii iar de celalalt ca e romantic, stie cum sa spuna absolut orke si pur si simplu sunt indragostita[ mai mult de 1 dintre ei, dar...]
Deci mi-am dat seama ca nu trebuie sa am o anumita perspectiva la baieti...asa cum e, tot il iubesc :X
Nu exista baiatul perfect pentru mne.Eu ma multumesc sa ma iubeasca din toata inimioara lui si sa fie deschis, sincer cu mne.Asa vreau sa fie baiatul perfect
Cred ca te inseli, nu sunt ipocrita, prefacuta. Daca nu ti-ai dat seama inca, numele e pus la caterinca. Stii cum e vorba romaneasca : "Daca taceai, filozof ramaneai".So, keep your opinions for yourself.
anonim_4396 întreabă: