| Dorian99 a întrebat:

Întrebare pentru fete: Care este dimensiunea minimă a penisului unui bărbat pe care o puteți accepta astfel încât să vreți să fiți într-o relație cu bărbatul respectiv?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Adevaru e ca la prima intalnire mereu ii pun sa vina cu CV unde neaparat sa fie trecuta si marimea.

| Necunoscut112 a răspuns:

Stai liniştit că ăia cu puţa mică îşi fac cel mai repede relaţii de durată şi casnicii.

| Dorian99 explică (pentru Necunoscut112):

N-am auzit de astfel de cazuri. De ce ar sta o femeie frumoasă și atrăgătoare cu unul cu puța mică?
Și de ce ar vrea o femeie un astfel de bărbat, mai ales când vine vorba de procreere?

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Dorian99):

Poţi să procreezi şi cu bărbaţi cu puţa mică. Femeile îi aleg, deoarece acestia le fac adesea pe plac şi nu umbla din floare in floare.

| Dorian99 explică (pentru Necunoscut112):

Nu știu ce să zic dar știu că există ideea cum că femeile îi aleg pe aștia beta, cu puța mică tocmai ca să poată avea câte o escapadă din când în când cu câte un alfa iar asta am citit-o chiar într-un articol de pe un site unde se făcuse un studiu în Marea Britanie parcă iar majoritatea femeilor chestionate au răspuns că pentru o relație de lungă durată preferă un bărbat cuminte și cu penisul de mărime medie iar pentru un one night stand îi preferă pe cei mai atrăgători decât partenerii lor și cu penisul mare și cică s-a ajuns la concluzia că tocmai acesta ar fi motivul pentru care o femeie frumoasă și atrăgătoare ar alege să conviețuiască alături de un bărbat cu penisul mic, tocmai ca ea să poată avea din când în când câte o aventură de genul... Crezi că există în toată povestea asta vreo doză de adevăr?

| Necunoscut112 a răspuns (pentru Dorian99):

Eu cred că motivele sunt un pic diferite: nu pentru a avea escapade dupa căsătorie aleg multe femei pe barbatii cu puţa mică, ci pentru stabilitate şi diverse beneficii. Partea asta cu sexul chiar nu este super importantă pentru femei. Altfel ar alege din start doar bărbaţi bine dotaţi.

| gălbenea a răspuns:

18