anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intrebare pentru fete! Care Stiti cum e cu zilele fertile?! Cand poti sa ramai si cand nu insarcinata?! funda la cel mai explicativ raspuns, multumesc!

Răspuns Câştigător
| St3fU a răspuns:

Mergi la un cabinet de planning te rog eu...acolo o sa; ti calculeze exact, si poti avea siguranta ca primesti o data corecta.Nu e ok sa te bazezi pe sfaturi primite pe site'uri de genu pe probleme asa de importante ca astastraight face

3 răspunsuri:
| iJustHaveFun a răspuns:

Deci poti sa ramai si in timp ce ai menstruatie deci nu se pune problema atunci.

| bLoNnNda a răspuns:

Perioada fertila e intre zilele 13-18 din prima zi de menstruatie.Adica daca tie ti-a venit de exemplu pe 10, numeri de pe 10 inclusiv 13zile si asta inseamna23. si de pe 23incepe perioada fertila care tine in jur de 6zile.adica cam pana pe 28.Eu am fost la ginecolog si mi-a explicat cum sta treaba cu perioada fertila. Sper ca te-am ajutat:*

| madu1295 a răspuns:

Pai de obicei perioada fertila e aia, in care ramai insarcinata; ea se manifesta cu 2 saptamani inainte de menstruatie, deci daca ciclul tau e de 28 de zile, regulat, e la jumatatea datei dintre ultima si cea care vine.