| Andhres a întrebat:

Intrebare pentru fete :
Cat de mult conteaza vestimentatia intr-o relatie de la partener?

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza mult. Hainele trebuie sa fie curate, sa se asorteze. In rest, nu ma intereseaza stilul. Conteaza sa nu faca niste combinatii proastebig grin.

| gingergirl1 a răspuns:

Nu chiar dar sa fie ingrijit si aici ma refer hainele sa fie curate si sa stie sa le asorteze intr-un fel

| unknøwn a răspuns:

Daca ai o relatie cu o tipa dao-n colo de vestimentatie. Importante sunt altele.
Trebuie sa stii sa-i trezesti instinctul ala de tarfa din ea. Sa stii sa o domini, sa stii sa rupi p1zda in ea din cand in cand. Daca nu faci asta, tipa va pleca la altul care stie sa faca asta. Chiar daca restul merge perfect.

| JustRoxanne a răspuns:

Nu conteaza foarte mult, dar totusi nici nu as iesi cu un tip care se imbraca foarte naspa...

| igrek a răspuns:

Atata timp cat nu se imbraca in colanti transparenti sa i se vada dunga, e in regula.

| yallview a răspuns (pentru igrek):

Ce este rau in a purta colanti transparenti? Port mereu

| Gefox a răspuns:

Pentru mine conteaza vestimentatia. Nu pot sa am un prieten care se imbraca in fiecare zi cu aceleasi haine sau care sa nu fie ingrijit.

| DiaaaaBlondii a răspuns:

Stii eu cred ca nu vestimentatia il face pe om ..adica nah trebuie sa fie cat de cat bine imbracat.dar intr-o relatie cel mai mult conteaza respectul.

| Alexa_Alexya_1997 a răspuns:

Nu conteza foarte mult dar trebuie sa ai grija sa nu atragi foarte mult atentia altor fet dar nici sa nu fi imbracat urat