Biologic vorbind, un penis de 16, 5 cm e ok pentru a satisface o femeie. Cea de 19 poate sa fie inconfortabila si dureroasă
Deci nu se merge pe premiza (daca intra tot înseamnă ca e plăcere )? Gen sunt fete în care nu intră 19 … gen și în cele care intră și în cele care nu la fel pot simți o durere încât să nu poată face, iartă mi proasta exprimare nu sunt in apele mele
Daca intra tot nu înseamnă neapărat ca e placut. Poate se prefac sa nu va insulte. Poate să fie dureros si cu 12 cm. Depinde poziția (nu ma întreba ca asta nu stiu )
In cele in care nu intra 19 înseamnă că deja ai ajuns la cervix(unde e deja dureros)
"Lungimea vaginului variază de la o femeie la alta, dar, în general, la o femeie care nu este excitată, lungimea vaginului este de aproximativ 8-10 cm. Când o femeie este excitată sexual, vaginul se extinde și se lărgește datorită creșterii fluxului de sânge și lubrifierii. În această stare, lungimea vaginului poate ajunge până la 12-14 cm sau mai mult, iar lățimea poate crește semnificativ, facilitând penetrarea."
Am înțeles, dar și cu durerea accea la un moment dat se poate obișnui după ceva timp? Și să înceapă să simtă plăcere mai ok ca la cea de 16?
Știu ca sunt întrebări tâmpite
Nu. Până nu schimbi poziția nu se schimbă nimic. Ori nu mai penetrezi atât de adânc, ori schimbi poziția. Asta nu e o durere ce trece sau cu ce se obișnuiește. +pot aparea complicații la fată:traume vaginale sau sensibilități a colului uterin
Am înțeles, am pus în trecut o întrebare ( se poate obișnui/accepta o femeie un penis de 20-22 cm can greu un așa penis dar în fine, toți au fost de-acord ca se poate obișnui și va accepta cu răbdare, tu ce părere ai?
alexandruanghel întreabă:
anonim_4396 întreabă:
CadoulMOV întreabă: