Acum depinde de fiecare fata.
Eu cred ca majoritatea ar alege prima varianta, dar asta e doar parerea mea.
Cea care doreste placere la maxim, aventura, adrenalina si sex pe masa, atunci o sa aleaga a 2-a varianta.
Insa, cea care este adepta dragostei, pasiunii, iubirii, sa i se daruiasca barbatului cu toata fiinta ei, atunci o sa aleaga prima varianta.
( Stii, era o vorba : pana la urma nu conteaza ce ai, conteaza ce stii sa faci cu ce ai)
Parerile difera.
Take care.
Clar prima varianta. C***le ar alege a doua! As putea trai toata viata alaturi de un barbat cum l-ai descris tu pe primul!
In principiu, toate femeile l-ar alege pe putulicá.La final, toate se vor fi gandit: ¨ Offf, 23 si-am ratat... ¨
O intrebare care fac multi barbati sa se gandeasca mult.
Stii care e faza?
Ca depinde de fata.
Vrei raspunsul perfect la intrebarea asta, trebuie sa intrebi fata care te intereseaza.
Pentru ca raspunsul ei conteaza si vorba unei persoane care a scris anterior. exista, limba, jucarii.
La ce o sa te ajute un badarau de 23 de cm la batranete? Oricum pe la varsta batranetii, toate sculele trec la hibernare. Respectul, iubirea si seriozitatea, raman. Alea care zic ca vor de 23, e clar ca sunt limitate la o gandire pe termen scurt. Se gandesc doar la moment.
Eu una as prefera un penis de 13 cm si multa tandrete.eu sunt convinsa ca marimea nu conteaza, nu te mai stresa, daca stii sa fii romantic, senzual si atent poti sa aduci o femeie in extaz fara sa ai nu stiu cati cm. daca prin ce ai scris in primele randuri te-ai descris pe tine fii sigur ca poti innebuni orice femeie.multa bafta
Cel de 13, sa fim serioase s-a dovedit ca femeile pot avea orgasme incredibile si fara penetrare, deci care e rostul sa fie asa de lunga cand ai parte de grija?