| LisaBon a întrebat:

Intrebare pentru fete : Ce ati alege?
- Un barbat cu un penis de 13 cm, dar care e tandru, romantic in pat. Care in timpul actului sexual, iti sopteste la ureche vorbe dulci, te saruta pe tot corpul si iti mangaie fiecare particica din corp cu o senzualitate extrema;
- Un barbat dotat cu 23 cm in Hantaloni. care nu face altceva decat sa penetreze.

20 răspunsuri:
| SupradozaDeViseXD a răspuns:

Acum depinde de fiecare fata.
Eu cred ca majoritatea ar alege prima varianta, dar asta e doar parerea mea.

Răspuns utilizator avertizat
| neutrino a răspuns:

Depinde de fiecare ce doreste si cu ce dimensiuni e obisnuita.

| JusTLiVe a răspuns:

Mi-am pierdut 10 sec sa citesc acest subiect al tau.

| h3r a răspuns:

Cea care doreste placere la maxim, aventura, adrenalina si sex pe masa, atunci o sa aleaga a 2-a varianta.
Insa, cea care este adepta dragostei, pasiunii, iubirii, sa i se daruiasca barbatului cu toata fiinta ei, atunci o sa aleaga prima varianta.
( Stii, era o vorba : pana la urma nu conteaza ce ai, conteaza ce stii sa faci cu ce ai)

Parerile difera.
Take care.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa inteleg ca tu esti ala tandru si romantic? laughing

| LisaBon explică (pentru anonim_4396):

Nop nop... nu conteaza cum sunt eu tonguetongue, vroiam doar o parere happy

| LisaBon explică (pentru JusTLiVe):

Te-am obligat eu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LisaBon):

Ok.Atunci prima varianta.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa intelegem ca o ai de 13 cm?

| tuGatita a răspuns:

Clar prima varianta. C***le ar alege a doua! As putea trai toata viata alaturi de un barbat cum l-ai descris tu pe primul!

| aliiina16 a răspuns:

Prima clar...dar uneori mai ai si nevoie de putina placere...

| mona a răspuns:

Normal ca l-as alege pe cel cu 13 cm...

nony
| nony a răspuns:

In principiu, toate femeile l-ar alege pe putulicá.La final, toate se vor fi gandit: ¨ Offf, 23 si-am ratat... ¨

| Nyx a răspuns (pentru nony):

Haide ca nu e chiar tragedie, daca e omuletul un pic inventiv. S-apoi, limba, degete si "jucarele" exista. Clar prima varianta.

| TheBlackAng3l a răspuns:

O intrebare care fac multi barbati sa se gandeasca mult.
Stii care e faza?
Ca depinde de fata.
Vrei raspunsul perfect la intrebarea asta, trebuie sa intrebi fata care te intereseaza.
Pentru ca raspunsul ei conteaza si vorba unei persoane care a scris anterior. exista, limba, jucarii.

| LisaBon explică (pentru Nyx):

Imi dai idei... laughing)

Ehh si pentru restul', care am vazut ca sunt interesati de dotarea mea... am 15 cm...

| Neinteresantul a răspuns:

La ce o sa te ajute un badarau de 23 de cm la batranete? Oricum pe la varsta batranetii, toate sculele trec la hibernare. Respectul, iubirea si seriozitatea, raman. Alea care zic ca vor de 23, e clar ca sunt limitate la o gandire pe termen scurt. Se gandesc doar la moment.

| 01092007 a răspuns:

Eu una as prefera un penis de 13 cm si multa tandrete.eu sunt convinsa ca marimea nu conteaza, nu te mai stresa, daca stii sa fii romantic, senzual si atent poti sa aduci o femeie in extaz fara sa ai nu stiu cati cm. daca prin ce ai scris in primele randuri te-ai descris pe tine fii sigur ca poti innebuni orice femeie.multa bafta

| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Cel de 13, sa fim serioase s-a dovedit ca femeile pot avea orgasme incredibile si fara penetrare, deci care e rostul sa fie asa de lunga cand ai parte de grija?