| nooolimits a întrebat:

Intrebare pentru fete : Ce conteaza la voi cel mai important intr-o relatie? (banii baiatului.,caracterul lui, cat de dragut e sau, marimea p... etcc) nu e o intrebare personala fac doar un sondaj de opinie.Cel bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| DEVOL a răspuns:

Frumoasa intrebare sincerwinking
In primul rand,caracterul face totul,daca are un caracter pe gustul meu,asta e cel mai important,dupa,evident,si aspectul face multe, pentru ca nimeni nu se indragosteste la prima vedere daca mama natura nu te-a inzestrit cu anumite caracteristici... originale.
Vorba AAAAAndrei " banii nu aduc fericirea, dar te ajuta sa intretii iubirea" si partea economica dupa, are un rost si ea.
Dotarea, pentru mine, nu e un factor pe care sa il iau in consideratie, pana la urma, nici eu nu am "dotare" mare in fata, ma multumesc cu ce am si ce au altii.

32 răspunsuri:
| VladGH a răspuns:

Hai fetelor, chiar daca majoritatea vor ca sa fie totul compres, as vrea sa stiu mai bine. laughing

| rebeca a răspuns:

Bună,
Se pare că nimeni nu are curaj laughing
Parcă nu vor să fie nici ipocrite și nici sincere.
Păi...caracter frumos și CREIER. Cu astea două le face și pe celelalte. Iar în ceea ce privește frumusețea, normal că din moment ce se pune problema de o relație, mă atrage și fizic.
Poate o să vedem și un rezultat interesant al sondajului dacă mai primești răspunsuri.

| Xulescuu a răspuns:

E 02:00 noaptea, mai doarme lumea...

| Accero a răspuns (pentru Xulescuu):

Fetele nu dorm niciodata, cauta in continuu baiatul perfect, top model, vila, masina si piscina, creier (dar nu mai mult decat au ele ) si bani de spart pe fundul lor, doamne ajuta ca sunt barbat.

greece12
| greece12 a răspuns:

Depinde la ce fel de fata te referi,sa stii.
Cele mai multe,fete cuminti si la locul lor,vor alege initial,cu ochii,daca baiatul e "dragut",vor deveni interesate de persoana lui si il vor "studia".Ce caracter are,cum se comporta, cum se imbraca, cum vorbeste, amanunte oarecum superficiale, dar absolut normale in adolescenta.Cu timpul,daca relatia se leaga si lucrurile inainteaza,fata accepta intregul "pachet" asa cum e,cu speranta sa-l poata schimba sau indrepta pe unde nu prea ii convine.
Fetele mai putin morale,cele "iubite" intotdeauna de prea multi, vor alege in functie de marca blugilor si a adidasilor, a parfumului folosit, a tunsorii si a ochelarilor de soare, interesate din start de situatia materiala si de posibilitatea de a fi sufocate de cadouri scumpe.Pretentiile le vor creste cu varsta, dupa majorat vor fi interesate de marca masinii tale, iar dupa 25, ce marca de masina ii vei face cadou.De la o anumita varsta,va fi suficient sa te prezinti numai cu contul din banca.
Ti-am mentionat aici doua mari categorii,exista multe altele(subcategorii,categorii inrudite si exceptii) depinde ce anume iti doresti si ce vrei sa ai langa tine.
Un baiat civilizat,curat,cu simtul umorului si cu simtul masurii,va fi remarcat intotdeauna si va face o impresie buna.
Nu exista formule secrete de atractie,nici replici de agatat,o fata o vei cuceri daca,odata ce te-a acceptat in preajma ei,vei stii sa ii aduci zambetul pe buze,lumina in ochi si sentimentul de siguranta in suflet.
Ma refer la o fata cuminte si la locul ei.
Pentru celelalte, nu ma pot pronunta, sunt trenuri ciudate, de noapte, in care nu stii niciodata cat te poate costa biletul.happy

Răspuns utilizator avertizat
| KaterinaРомановский a răspuns:

Să arate bine, să fie inteligent, să se poarte frumos, să aibă bani și să fie bun la pat. Dacă o singură condiție nu e îndeplinită, atunci next!

| wolder a răspuns:

Apreciez daca un baiat este sincer, asta inseamna destul de mult si fara sinceritate nu ai cum sa cladesti o relatie cu el.
Imi plac baietii amuzanti, simtul umorului cucereste o fata si distinge atmosfera dintr-o relatie.
Un baiat trebuie sa fie politicos ca daca il duc sa-l cunoasca mama si nu stie sa vorbeasca, nu-mi place.
Trebuie sa fie educat, sa stie ce inseamna respectul, sa fie serios cand este cazul. Urmaresc si felul cum gandeste, daca am ceva de discutat cu el, comunicarea este foarte importanta.
Conteaza si felul cum arata, dar pentru mine nu prea mult mi se pare mai important cum se intretine, daca este curat si are grija de el.
Situatia financiara este un punct, dar nu foarte important, sa fie cu o situatie medie financiara, dar nu conteaza sa fie extraordinar de bogat.
Marimea penisului mi se neimportanta, mi se pare un detaliu, ca si marimea sanilor, o relatie nu tine de asta si pana ajungi cu el in pat dureaza [asta daca te respecti pe tine].

| VampireBlood a răspuns:

Unele sunt interesate si de bani, dar se mai gasesc si fete care sa aprecieze la un baiat caracterul sau si inteligenta.

| Foxyyyy a răspuns (pentru KaterinaРомановский):

In felul asta o sa ramai singura toata viata. laughing

| buzeduulci a răspuns:

Caracterul. si cat de dragut este in acest sens. nu neaparat la fizic. bine ca acum nu as alege nici vreun baiat urat. banii nu conteaza. poate sa aiba sau nu. nu asta e important. important e sa arate cat de cat bine, sa fie ingrijit si sa ma iubeasca, sa ma respecte, sa fie fidel si sincerrrrr

| Thextruexme a răspuns (pentru VladGH):

laughing)

| Thextruexme a răspuns (pentru Accero):

Realizezi ca nu asa sunt toate ..nu?

| Thextruexme a răspuns:

Nu caut sa aiba bani, logic ca nu ma deranjeaza sa fie, nu sunt ipocrita, dar nu este un criteriu. Desigur caracterul este important, iar la partea cu marimea pentru mine personal si sincer nu conteaza.

| fabiola a răspuns:

Cine ti-a zis tie ca in dragoste functioneaza sondajele? Vei fi surprinsa sa afli ca vei gasi atatea raspunsuri cat numarul celor chestionati, pentru ca suntem unici si iubirea e unica!

| mihnea123abc a răspuns (pentru Foxyyyy):

Exista boschetari pe strada gaseste ea unu,, bun la pat"

| dragodana a răspuns:

Salut! Pe mine ma atrage un baiat daca este dragut(trasaturile fetei), sa fie inalt(ca si eu sunt inalta), sa fie civilizat, sa ma respecte.Banii sunt un punct ceva mai important decat spun toti.Adica sa aiba bani(nu multi, dar nici deloc). Acum, pe bune, fetelor v-ar place sa platiti numai voi? Mie nu mi-a placut. Dupa un timp am vazut ca nu am niciun viitor cu el si asta a tarnat cand ne-am despartit.Nu vreau sa fie zgarcit, dar un cadou din cand in cand nu strica.
Cat despre marimea penisului, da, conteaza.Trebuie sa ai cu ce si sa si stii ce sa faci cu el.Iar asta cere experienta.
Succes cu sondajul!

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
Nu ma intereseaza grosimea portofelului sau alte lucruri de genul acesta. Nu e un criteriu.
Important pentru mine e sa fie sincer, fidel, sa aiba simtul umorului, sa aiba un caracter placut, sa fie destept- nu un geniu dar nici sa aiba doar 2 neuroni-, sa se poarte frumos, sa fie barbat, sa ia atitudine atunci cand este nevoie.
Legat de aspectul fizic e important, zic eu sa fie ingrijit, sa aiba un aspect placut.
Legat de ultima parte: Nu conteaza lungimea baghetei ci magia ei.

| anonima20 a răspuns:

Buna.pentru mine mai mult conteaza caracterul.adica sa stie sa ma respecte. dupa, banii nu ma intereseaza chiar deloc.sau de exemplu daca cineva vrea sa imi faca cadou trebuie sa stea jumatate de ora sa ma convinga sa il iau.asa sunt eu. dupa oricum trebuie sa fie cat de cat dragut... marimea nu ma intereseaza.nu'mi place sexul straight face

| DNSK a răspuns:

Mai are rost sa pui intrebarea asta? fii serioasa. putine mai sunt oameni

| Melany8 a răspuns:

Da ce nu știi pe care să-l alegi

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru Foxyyyy):

Ce interesant! Wow! Nu-mi aduc aminte să te fi bagat eu în seamă. Pentru cultura ta generală, sunt cu cineva de 1 an care îndeplinește toate criteriile. Acum hai, taci și înghite happy

| iubesc a răspuns:

Buna. Dintre toate lucrurile astea caracterul lui.

| irina20 a răspuns:

Poate sa le aiba pe toate daca caracterul lasa de dorit, degeaba...deci Caracterul.

| rebeca a răspuns (pentru Trolljin):

Bună,
Nu văd unde am scris eu că frumusețea nu contează. Mai citește o dată răspunsul meu poate din a doua încercare pricepi tot ce trebuie. Dacă nici acum nu înțelegi, înseamnă că ai o problemă.
Și dacă stau să îmi prind mintea cu tine, la cum arată domnul din fotografie cu siguranță nu are creier...deci iese din discuție.
O zi frumoasă.

| BMDoubleV a răspuns:

O sa incep cu aspectul fizic pentru ca acesta ne determina sa ne dorim sa cunoastem mai bine o persoana. Nu stiu cat de "frumos" trebuie sa fie, pentru ca frumusetea este perceputa prin ochii fiecaruia altfel. Ca tot veni vorba. am si eu o intrebare pentru baieti. De ce voi puteti comenta fara "restrictii" daca o fata nu are fund/sani, iar noi fetele, daca cautam un baiat cu corp atletic, suntem fufe? Voi aveti pretentia ca o fata sa arate relativ bine, sa aiba fundulet, sa aiba sani. dar voi nu va ganditi ca UNELE fete vor baieti 'lucrati'? Poate ca nici noua nu ne plac baietii cu picioare de musca si nici baietii cu burta. Voi aveti mai multe sanse sa gasiti o fata bine proportionata, poate de aia si comentati atat, in schimb noi, ne resemnam cu ce avem, ca majoritatea baietilor din ziua de azi sunt extrem de slabi! A inceput sa ma irite deja cand imi aud varul si apropiatii ca "aia e slaba/aia are celulita". (astept raspuns).
P.S. Scuze pentru rautate.
Nici eu nu am 90-60-90, deci nu caut un baiat cu muschi/patratele... Ptr mine personal, asta conteaza mai putin, dar nu inseamna ca trebuie sa fie urat! straight face
Daca pe mine ma atrage fizic, voi incepe apoi sa-i analizez gesturile (da, si cele mai mici conteaza!), sa fiu atenta la cum se comporta cu mine. Consider ca un baiat trebuie sa fie ingrijit, sincer, de incredere, sa nu fie gelos si sa aiba simtul umorului! Restul vin de la sine. Si asa am enumerat cam multe calitati, dar eu l-am gasit deja pe "baiatul perfect", care respecta cele de mai sus. (perfect din punctul meu de vedere)

| raluk27 a răspuns:

Atitudinea, comportamentul fata de mine. Poti sa fii urat cu spume, daca ai atitudinea potrivita, devii extrem de sexy.Sa imi demonstreze (faptic) ca il interesez. Nu ma refer la cadouri, ci la faptul ca imi cauta mereu compania, este alaturi de mine, imi poate da un sfat si nu ramane indiferent daca mi se intampla ceva. Intr-un cuvant, sa ma simt protejatahappy Fizicul conteaza la modul sa nu fac copii handicapatilaughing In rest, nu caut patratele si muschi, ci doar un om normal, mai inalt decat mine (eu am 1.62m), cu o constitutie armonioasa.
Banii sunt importanti, ca si venit. Si asta pentru ca nu mi-ar placea sa intretin toti trantorii. Nu ma intereseaza sa-mi faca toate mofturile, dar macar sa se intretina el insusi, sa-si permita un suc, sa nu imi dea senzatia ca alaturi de el as avea numai privatiuni.

| Accero a răspuns (pentru Thextruexme):

Normal ca nu asa sunt toate, exista si flori rare ca sa spun asawinking, dar sunt atat de rare ca trebuie sa te indragostesti si sa suferi ca barbat pentru curva, incat nu o sa iti mai vina sa ai incredere cand o sa gasesti Crinul ala argintiu happy

Întrebări similare