| Tinshen a întrebat:

Intrebare pentru fete, ce parere aveti despre barbatii negri (si nu ma refer la acel mit)...ati putea avea o relatie cu un asa gen de baiat sau v.ati simti stanjenite?

Răspuns Câştigător
| Suck a răspuns:

Ai ales locul potrivit pentru sinceritate.

Sunt asa ipocrite aceste fete, acum o sa-mi zica misogin dar... adevarul e ca pentru ele conteaza absolut tot pana la cel mai mic detaliu.

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu sunt cu nimic diferiți de noi. și da, dacă îl plac, aș avea o relație.

| Leo1993 a răspuns:

Daca e plin de bani cu siguranta nu l-ar refuza

| neutrino a răspuns:

Stanjenite de ce, nu se spune ca marea dragoste nu are nici culoare?

| corbulalbrosu a răspuns:

Adevarata dragoste/iubire nu are varsta, culoare sau sex.

| XAndreeaAndreeaX a răspuns:

Deloc, suntem egali

| princess004 a răspuns:

Ador persoanele cu tenul mai închis.

| CuieMoco a răspuns:

Acum toate fetele o sa fie ceva gen: "Iubirea adevarata conteaza". Dar sa fim seriosi. Toate cred in "acel mit" si cand vine vorba sa iasa cu el undeva nu vor ca le e rusine. Tristuuț.

| Xpressurself a răspuns:

Adevarul este ca diferenta de rasa si culoare va fi o problema tot timpul. la fel diferentele culturale. dupa o vreme veti ceda. in sua s-a facut un studiu legat de cuplurile intre albi si negri. mai putin de 5% au reusit sa ajunga sa faca o familie.
dar doar asa pentru cateva partide de sex merge. am avut o fata de culoare din brazilia si o negresa din africa. ca si distractie este ok. ca relatie nu mi s-a parut a fi tocmai roz.

| vaporwave a răspuns:

O sa par super rasista acum ca zic asta, dar nu ma simt atrasa de persoanele cu ten "negru"
Nu e faptul ca m-as simti stanjenita, dar pur si simplu prefer tenurile deschise la culoare

#whitepower

| corbulalbrosu a răspuns:

"Domnule Xpressurself, chiar ai pretentia sa te creada cineva ca ai facut sex cu femeile descrise de tine? rolling on the floor rolling on the floor Sunt convins ca in viata ta nu ai avut ocazia sa vezi/privesti o p**** in realitate decat doar in poze. laughing