Nu vad nimic anormal in asta si da, as putea sa am o relatie cu un negru chiar daca unora li se va parea ciudat
U don't say
Tie pofta de o negresa mare a?
Nu cred ca ar trebuie sa ne mai punem imtrebari despre diferentele rasiale in anul 2013
Da de ce nu? Una din fanteziile mele a fost să pot cunoaște o femeie de culoare. Nu culoare sau rasa ne împiedică pe noi oamenii, să iubim!
Ar trebui sa fie considerate normale in orice colt al lumii. Nu culoarea pielii influenteaza caracterul omului. Din punctul meu de vedere nu exista niciun fel de problema!
Pai mi se pare normal. Sunt si ei oameni, sunt oameni ca noi.
P.S Frumusetea exterioara e doar un ambalaj.
Daca exista iubire adevarata, de ce Nu? Da barbatii negii ce au? Nu sunt tot oameni? Eu zic ca, daca o fata alba si un baiat negru se iubesc atunci nu conteaza ce culoare are pielea!
Eu am fost cu un baiat negru ap 1 an nu cred ca are ceva doar sa va iubiti voi si atat nu conteaza ce zice lumea si in Romania orice e posibil
Nu am absolut nici o problema cu barbatii negrii. Cat timp se comporta cum trebuie si sunt baieti buni, e perfect.
Da sunt mișto băieții de culoare, jegoși de etnie romă sunt problema, știi ce zic.
As putea avea relatie cu un băiat de culoare, e cu 100 clase peste un gunoi de etnie romă
Nu contează felul in care arati atâta timp cat exista acea chimie între cele doua persoane.
De ce nu? Pana la urma si cei negri sunt oameni care iubesc.
Doar pentru ca au alta culoare fata de noi asta nu inseamna ca sunt rai.
Am mai vazut o femeie alba si un barbat negru care sunt impreuna si se iubesc.