Atunci cand esti in timpul menstruatiei nu poti ramane insarcinata dar pot fi si excepti de la regula mai ales ca esti si in ultima zi.
Bună.
Nici nu trebuie să ai contact în această perioadă, nu face din asta o metodă de contracepție.
Infecțiile sunt la ele acasă în zilele menstruale și nu cred că vrei să mergi la ginecologie să-ți tratezi infecțiile care te vor sâcâi mai tot timpul.
Șansele de sarcină sunt zero, dar folosește prezervativul în afara sângerărilor lunare.
O femeie nu poate avea și menstră și ovulație în același timp, după oprirea sângerării, ovulația nu apare a doua zi!
Ai grijă de tine.
Pa, pa.
O greseala fatala ai facut in primul rand nu este bine pentru sanatatea ta.o sa ai probleme cu asta, eu zic sa te duci la un consult, ginecolog!
Categoric nu vei ramine. dar ai grija ca perioada a 9 si pina in a 16 zi dupa ciclu e perioada cea mai buna de a face BEBE. DECI atentie protejeaza te /E cel mai sigur lucru SUnt ff multe metode ce contraceptie si faci un copil doar atunci cind doresti si esti pregatita Ok
Teoretic nu, pentru ca perioada fertila este din ziua 10 si 17 a ciclului ( daca prima zi a ciclului este prima zi a menstruatiei ), dar in foarte rare cazuri poti ramane insarcinata in ultima zi a ciclului, in schimb nu este sanatos sa faci sex in timpul menstruatiei ( risc de infectii sunt mai mari )
Pai daca a ejaculat in vagin sunt sanse de a ramane daca nu poti sta fara griji.
Pai poti ramane insarcinata oricind: si in timpul menstruatiei.
Asa ca nu face probe! :-)
Bafta!
Cand esti la menstruatie poti ramane insarcinata! nu mai comentati aiurea daca nu stiti, mi-ar fi si rusine sa fiu fata si sa-i raspund acestei fete ca nu exista nici o sansa sa ramana!
Nu cred dar daca iti intarzie menstruatia inseamna ca esti dar sa faci si tu test
DarkShina5566 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
EffieStone întreabă:
Remusopen întreabă: