anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ÎNTREBARE PENTRU FETE :
Ce tip de bărbat preferați?
1. Slab
2. Normal
3. Solid cu masa musculara

115 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Am spus eu ca nu contează? Ba da, contează.Dar depinde ce înțelegi prin a reuși in viața.Eu nu văd cum ai putea s-o faci fără sa fii inteligent. Daca tu vezi, bravo tie.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu vad nimic, eu expun unele lucruri voi le comentati, desigur ca si tu ai dreptate, inteligenta este importanta, faza e ca si depinde unde te nasti, degeaba esti geniu intr-un trib din africa, sa nu uitam ca scoala nu dezvolta intelectualitatea si promoveaza a fi papagal

Esti fata nu conteaza asa mult, daca erai baiat era un cosmar

anonim_4396

Dacă treci prin scoala ca gasca prin apa, da, devii papagal.

Eu as baga ora de logica zilnic, ca copii sa gandeasca logic, depinde si de profesori desigur, te pot intreba ceva?

anonim_4396

Nu te impiedica nimeni sa ma intrebi.

Povestea scrisa de nevermore este adevarata?

| RAY a răspuns (pentru Dalmore):

Pisicuto dar de ce va certati? sau e doar o descarcare emotionala?

anonim_4396

Cum dracu sa fie adevarata? rolling on the floor
Si de ce crezi ca el ar știi "povestea" mea?
Nu; nu e.

anonim_4396

Posibil.Cunosc multe fete care vor, ca şi mine, băieţi mai înalţi decât ele.

| Dalmore a răspuns (pentru anonim_4396):

E amuzant că nici tu nu ești capabilă să înțelegi că nu știi absolut nimic despre mine în afara de anul nașterii și poate nici pe ăla laughing.

Inseamna ca are imaginatie, fantezi sexuale, asta ma intrebam si eu, nu esti genul care sa iubeasca socializarea

Asta va ofera siguranta

| Dalmore a răspuns (pentru RAY):

Așa se mai descarcă ea uneori. Nu mă cert, doar râd de ea laughing.

| Mosotti a răspuns:

In primul rand conteaza figura sa fie masculina putin agresiva, deci nu gen figuri din alea cuminti asociate cu neatractivitate dar cu minti inteligente, ci de din aia mai smecheri sa zic asa, stiti voi la ce ma refer, mai mistocari, din aia carora nu le-a placut scoala, etc.

Ca solid si inalt, ajunge un 1, 7 m si 65 Kg si fara masa musculara adica avem punctul doi deci normal, astia rup la gagici daca au figura atractiva.
Daca e mai inalt, mai solid, si cu masa, are prioritate intre doi cu figuri foarte atractive, evident.
Dar baza e figura!

Unu cu masa musculara si figura neatractiva, nu va atrage deloc uneori.
Ce am zis este valabil la toate femeile!
Diferenta o va face ca una prefera un tip de figura atractiva, alta prefera un alt tip de figura dar tot la fel de atractiva.
Adica ca sa intelegeti mai bine, una prefera pe Van Damme, si alta pe Arnold, deci nu se face alegerea intre Arnold si o figura de tocilar cuminte.
Deci alege intre doua frumusesti, tipul de frumusete propriu. Nici una NU va alege o nefrumusete.

| Violleta2022 a răspuns:

Prefer sa fie: normal la cap si solid la contul bancar.

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

Hai ca m-ai dezamagit putin, deci esti materialista, hihi. Pai daca tu nu ai putut face banii aia, de ce ai pretentia la el? Daca el are la tine? Cum e? Vrem ceva, sa facem noi, nu altii pentru noi.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mosotti):

Ha,ha, ha, mai glumeste omul si tu o iei de buna.

| FreddieM a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu opinia ta. O persoana cu evident aspect atragator place tuturor ce naiba, fie fata sau baiat, indiferent ce ai acasa. Si aidreptate, intrebarea e generica si se refera doar la estetica corpului uman, nu pretinde detalii.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru FreddieM):

Știu ca am dreptate

| FreddieM a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo ca ti-ai dat seama ca ai avut dreptatewinking

| Mosotti a răspuns (pentru Violleta2022):

M-am linistit, credeam ca nu glumesti, haha.

| DarthNiger a răspuns:

Nu toate femeile prefera acelasi tip de barbat, e o intrebare mult prea generala.

| Dragosdoar a răspuns (pentru lilith16):

Draga,nu vei vedea niciodata un barbat cu muschi prost si care nu are nimic in creier. Sportul te face destept si frumos in acelasi timp. Ai tu exemple din viata ta cand barbatii bine facuti si aratosi erau idioti?

| 90210 a răspuns:

Nu-mi plac baietii slabi de zici ca ii sufla vantul. Nu-mi plac baietii care zici ca s-au mutat la sala. Vreau doar sa fie putin mai inalt decat mine (eu am 1.70, deci nu e imposibil), vreau sa fie mai solid, dar nu neaparat cu masa musculara, sa se imbrace cat de cat okay (adica sa nu aiba tricouri cu desene etc cum avea la 15 ani). Asta e tot ce vreau din punct de vedere fizic.