Hai să-ți dau câteva exemple, nu trage vânturi în public, nu scuipa semințe, are un vocabular decent, nu fluiera după femei pe strada, știe sa dea bună-ziua, respecta persoanele mai în vârstă, etc. Acum tu Înțelegi ce dorești
1- Trebuie să fie inteligent, îngrijit, atent, să știe sa asculte, înțelegător, educat, sa nu injure etc.
2- De atras ne atrage la începutul aspectul fizic normal după inteligența dar asta diferă pentru că avem gusturi și concepți diferite mi-e îmi plac bărbați deștepți cu care pot discuta degeaba ești rupt din soare dacă nu ești capabil să porți o discuție normală!
Ce înseamnă pentru tine educat?
Www :) Dar ai o listă cam lungă :) Dar da, aia cu vorba și inteligența gândesc la fel :) N-ai ce face cu un sac de mușchi fără gură și cap. :) Poate decât să-l iei și să-l pui în vitrină cu fundiță. :) Îl lași acolo suvenir pe viață și tu îți iei în final un animal de companie pe post de partener. :)))
Nu merge ca mai trebuie șters de praf și îmi dau singură de lucru
Hai să-ți dau câteva exemple, nu trage vânturi în public, nu scuipa semințe, are un vocabular decent, nu fluiera după femei pe strada, știe sa dea bună-ziua, respecta persoanele mai în vârstă, etc. Acum tu Înțelegi ce dorești
Claaar asta mă întreb și eu de 27 de ani =)))
Nici azi nu am habar complet :)))
Dar știu sigur că-mi plac bărbații care mă ignoră :)) sunt cei mai faini. Ăia care mă plac săracii, nu mă atrag, dar unul care habar nu are de tine, e interesant, pare mai interesant unul pentru care să lupți decât unul care să fugă după tine.
În ultimul timp îmi plac și bărbățeii care îmi oferă atenție :) off, par frumușei, dar evident tot pe stilul să fie "vreau și nu prea vreau" :))))) Doar așa pot să-mi băntuie fluturașii prin stomac. Dar în final să fie cei care să alerge după mine :))) ei :))) devine frustrant ca până la ultima suflare să fugi doar tu după ei. Adică dacă dau de înțeles că vor, apoi nu mai vor, dar în final revin cu niște ochișori de cățeluși către tine, awww, e romantic rău. :) Clar voi fi a lor. :))))
Dar revenind la realitate, cred că nimeni nu pare prea rupt din stele. Doar așa o adunătură de bărbăței. :)
Îți plac arogantii am înțeles, eu sunt cel mai arogant
Nu cred că se numesc chiar aroganți, dar hai să le zicem și așa, dacă vrei tu
Eu daca te vad pe strada nici nu te bag in seama dacă am o stare nasoala chiar pe multi când îi văd pe stradă mă prefac că ploua numai sa nu ii salut, dar merita
plus că nu discut cu oricine, e foarte greu sa te împrietenești cu mine, deci mă incadrez
da dă-o la întors, tipic
Tu dacă m-ai întâlni pe stradă, nici nu m-ai observa, ai uitat că sunt la pătrat? Ochii tăi trebuiesc măriți ca să mă observe pe mine ))) Deci calmo, lento, paciento.
)))) Și eu îs și prea misterioasă ca să fiu observată, uneori deși pare că sunt gigantică mă strecor pe drum ca o fantomă.
))) Alt paradox al vieții. Deși sunt huge, nu-s observată.
))))
Dar hai măi Mister Fanta, tu nu știi că arta conversției și manierele fac tot? Însă cam aceleași stări tâmpite mă apucă și pe mine pe stradă de multe ori, îmi vine să le trag unora câte un pumn. Săracii, măi și nici nu au făcut nimic omuleții de pe stradă, dar cu nebuna nu te înțelegi )) când vreau să bat, păi vreau să bat
))))
La debit verbal și mangleala ești campioana dar sa pui mâna sa slabesti nu ai slabi preferi sa cumperi toata prăvălia de dulciuri, draga te faci cat casă poporului se rupe podeaua cu tine, generezi seisme cu magnitudine 9 pe scara Richter daca pici din pat
ai grija de corpul tău of of
Sper să se întâmple repede acel cutremur, v-aș cutremura pe toți bărbățeii de pe Mapamond. ))))
Mario1996 întreabă: