Eu sunt baiat da isi spun ca fizicul /inaltimea conteaza mult, situatia financiara, comprtamentul, lucreaza la astea 3 asa pe rand, si nu-i jale daca esti solo vezi mereu partea buna a vieti o viata ai banii rezolva totul, ocupate cu facutul baniilor
Să fie glumeţ,puţin nebun,romantic,drăgăstos,să fie fotbalist ), frumos, inteligent, musculos şi să aibă bani, normal ) :*
O.O Te iau acasa gata esti soara mea de acum.
Aia e, surioară
Ok, surioara mea :* hai sa mergem sa cautam gajii
Haidiii,pe unde mergem?
Eu vreau să aibă bani mulţi ) şi dacă mai e şi frumos şi inteligent şi "niebun" e perfect
La bar fa
Nici chiar aşa, mă refeream să nu stea mereu tirst, plictisit eu vreau să fie distractiv, nu morocănos )
Sa aiba simtul umorului, sa vorbeasca frumos cu mine, sa aiba grija de mine, sa fie dragut, sa arate binisor, inteligent, sa fie copilaros
Cam asa as vrea sa fie si iubita mea. As inlocui sa aiba girja de mine cu sa ii pese de mine.
Vreau sa imi fac iubita, dar ideea ese ca nu pot.
Am mai pus intrebarea urmatoare, daca e sa poti sa ma ajuti:
http://www.tpu.ro/......ci-o-fata/
Să fie drăguţ, sincer, deştept, politicos (să nu se poarte urât), să aibă o sensibilitate aparte şi multă încredere în propria persoana :3
Ca sa fiu sincera, toata lumea se indragosteste mai intai de aspectul persoanei respective, apoi de calitatile acelei persoane. Cine s-ar indragosti la prima vedere de un tip hidos cu suflet bun? Adica...pe bune!
beausingurlamasamea întreabă: