Minciuni, toate raspunsurile anterioare sunt niste minciuni! Sa iti spun eu ce le place la femei la un barbat: muschii, banii si BMW-ul! Pentru toate celelalte exista Master Card. Cele care spun ca vor un barbat cu suflet bun, mint! Banii le intereseaza si masinile, nu altceva.
Esti cam prost de felul tau daca gandesti asa...
Probabil frustrarile tale vin din faptul ca nu ai...BMW; Card VISA GOLD(ala master e neimportant); muschi si visezi la pitzipoance cu silicoane.
O femeie intelectuala si educata isi face singura banii, nu sta la mana altuia.Bineinteles ca alegerile ei vor fi in 90% baieti cu aceelasi nivel intelectual, doar nu s-o uita la un agramat cu muschi cat casa.
Copy paste de aici http://pefelie.net/......ba%C5%A3i/
george daca intrebi o fata ce vrea o sa isi spuna ca sufletul care frate ce naiba cauta fantome, sa fm seriosi, banii conteaza, banul e dumnezeu si atat
Un studiu realizat de cei de la Sugardaddie.com şi aplicat la 4.638 de femei ne arată ce aşteptări au reprezentantele sexului frumos de la noi:
-femeile între 21 şi 25 de ani vor: bărbatul perfect
- femeile între 26 şi 35 de ani vor: un bărbat care să arate bine şi să le ofere stabilitate
- femeile între 36 şi 40 de ani vor: un bărbat care să le ofere stabilitate financiară
-12% dintre femeile între 21 şi 25 de ani cred că securitatea financiala este cea mai importantă
-48% dintre femeile între 36 şi 40 de ani cred că securitatea financiară este cea mai importantă
-9% dintre femei sunt impresionate de un buchet de flori sau o cutie cu bomboane
-37% dintre femei sunt impresionate de cadouri scumpe
-25% dintre femei vor ca bărbaţii să preia controlul şi să rezolve toate problemele
-75% dintre femei vor ca bărbaţii doar să asculte
-32% dintre femei îşi doresc un bărbat care să fie complet opus tatălui lor
-68% dintre femei preferă un bărbat care să semene cât mai mult cu tatăl lor.
Cu scuzele pentru fetele de peste 40 care nu au fost luate in studiu,
Eu nu inteleg logica acestor intrebari. De ce ar conta pentru tine parerea unor necunoscuti? Daca esti timid si fetele de aici spun ca le plac tupeistii, ce faci? Iti schimbi atitudinea sau bagi capu-n pamant consolandu-te ca pe tine nu te place nimeni?
Fi tu insuti! Exista cu siguranta cineva care te place si pe tine.
BAFTA!
Man, aici nu sunt matriomoniale, pentru mine e un fel de sondaj de opinie, nimic altceva omu are nevoie sa-si faca o perspectiva anume in urma unor anumite relatari.
Daca-i doar sondaj raspund si eu , nu-s man.
Imi place ca baiatul sa nu ma contrazica si sa faca ce-i spun eu.Imi plac baietii timizi, culti si cu simtul umorului.
Serios? Atunci ''Woman'' sa-nteleg...inseamna ca tu abia astepti sa iti gasesti vreun prost ca sa-l pui in ''lesa'' Mno, aici sinceritate
Ai uitat sa precizezi faptul ca, pe langa cele enumerate, mai vrei sa aiba si muschi, BMW, si sa fie baiat de patron. Fiindca, cu siguranta, daca e urat, nu are masina, si slab potent din punct de vedere financiar, nu iti va starni interesul. Numai ca, partea asta, nu o recunoasteti (voi, femeile din noua generatie).
Spre surprinderea ta sunt maritata )
Barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracul.Din punct de vedere material e urat ca o femeie sa stea la mana barbatului.Numai pitzipoancele gandesc precum ai expus tu acolo ideea.
In alta ordine de idei, ce am scris mai sus, e ceea ce-mi place la un tanar, nu inseamna ca am parte de asa ceva, timiditate, subordonare ...vise taica ))))
Multumesc fetelor de raspunsuri, imi e greu sa dau funda uneia dintre voi pentru ca toate aveti raspunsuri destul de afirmative. :*
Imi place cind barbatul este BARBAT.si nu are importanta virsta.barbat poate sa fie si unul de 16 ani.
Multi cauta sa judece si sa il faca pe om sa se injosesca. Nu-i bine sa judecam noi care nu suntem in masura sa dam ultimul cuvânt. Lumea nu este la fel ca so poti controla dupa gândirea ta. Părerea mea este una simpla. In primul plan si bine de vazut in ochi unor fete dornice sa iubească cu inima si cu sufletul, ele se manifesta prin purtare nu prin profit. Poti profita de trup dar nu si de suflet.El nu iartă asa ușor El este ultim act al despărțirii. Femeile sau fetele care se uita dupa BMW sau bani eu le numesc lighioane. Dragostea nu-i ceva ce pe buze se rosteste cu usurinta. Dragostea este ceva ce leagă lucrurile intr-o pereche. Poti iubi doua lucruri deodată bani si femeia, aici ma refer "femeia"dupa sex.Nu toți suntem la fel.
Ochii sunt cei mai atragatori, dar si comportamentul fata de o fata. Daca e un mitocan...atunci nu are sanse...
Scama_6413 întreabă: