Heyy
In primul si in primul rand sa fie sincer!
-sa dovedeasca ceea e zice
-sa nu se laude toooata ziua cat este de tare, alea-alea(mai ales daca este doar gura de el)
-sa nu fie un idiot, nesimtit
-sa se comporte si sa vb frumos cu ceilalti(mai ales cu fetele)
-
Trebuie sa existe o conexiune intre voi doi ca nu prea cred ca tu esti chiar usa de biserica si vrei ca el sa fie la fel.
Si pentru Cristi, titulara intrebarii incearca altadata sa pui intrebarea la familie si relatii ca la categoria asta intra alte preferinte
Bună,
De obicei sunt atenta la atitudinea si comportamentul pe care o are fata de persoanele din jurul sau.Trebuie sa fie sincer.Nu imi plac persoanele fake care pe pe-o parte se compoerta intr-un fel si pe cealalta parte este o persoana cu totul diferita.Consider ca intotdeauna trrebyuie sa fi tu insuti, indiferent de imprejurariBineinteles ca ma uit si la aspect dar nu mi se pare ca este chiar asa de important si nu cred ca la aspectul fizic se rezuma totul.Exista lucruri care sunt mult mai importante.
In primul rand caracterul lui(sufletu)dar si aspectul fizic dar nu la fel de mult
Hm Sa fie genul meu. Sa nu hoinareasca daca suntem impreuna. Sa nu minta. Genul meu fiind sa asculte rock etc...
Sa fim seriosi, cum adica spuneti ca nu conteaza aspectul fizic? v-ati combina cu un gras cat un porc si cu o fata de taran?
Sa nu uitam ca mai vrei si cu bani ca na sa fie tot tacamul
Ai dreptate