@ArinaDeDe - Sunt romanic, ajung devreme acasa, fidel, inalt, amuzant. Si am si patratele! Am tabla de sah in rucsac.
Foarte tare
Deci in concluzie trebuie sa continui sala inca vreun an sa ma fac cat un munte si sa devin un tzaranoi dur care se bate cu toti in afara de prietena, dar totodata sa am bani sa fac cadouri (nu chair zilnic).
Cam asta reiese dragi baieti din comentariile di p-aici
Pai stii de ce fetele vor baieti inalti si curajosi?
Fetele sunt tari in gura si daca tot comenteaza ele, sa aiba cine sa le apere si de aia vor unii mai intimidanti...
Sfat pentru baieti:Niciodata nu va bateti pentru o fata ca nu merita niciuna.
Sfatul tau nu e complet.Continuarea ar fi :" Niciodata nu va bateti pentru o fata, ci doar cu o fata"
Numai cafteala merita unele
Te sustin frate! Ai completat la fix.
Uau.am citit vreo 2 commenturi si m-am luat cu mainile de cap.pff.nici nu cereti multe.
In primul rind trebuie sa ma iubeasca si sa ma pretuiasca, sa fie tandru cu mine, blind, dragastos, intelegator, grijuliu, destept, descurcaret, sa nu ma insele, sa nu ma minta.etc intr-un cuvint sa fie BARBAT ADEVARAT.
Pentru mine un baiat ideal este acela care stie ce doreste de la viata si are scopuri si tinde sa le realizeze.sa fie ingrijit,glumet,cind e vb de stricatie sa se distreze dar cind e vb de seriozitate atunci sa faca fata.O fata mereu viseaza sa conduca un baiat insa pentru mine baiatul trebuie sa-si puna punktele lui caci daca fata il domina cum vrea ea atunci se plictiseste,sa nu sufoce cu complimente si cuvinte dulci intruna ca de la asta sigut fata se plictiseste,stii cum se spune mai rarut si mai dragut,nu trebuie sa se dea mare daca de fapt nu e ca pare aiurea, trebuie sa fie simplu dar in acelasi timp complicat, sa lase fata sa decida dar punctul sa il puna el si nu in ultimul rind sa aiba intentii serioase pentru viitor.Defapt depinde baiatul ideal de cum si il imagineaza fiecare fata ca baiat ideal nu-i.:*
Pe mine nu ma intereseaza cum sa fie.Doar putin dragut sa fie si sa aiba ceva in suflet
Hey! . Baiatul ideal pentru mine ar trebui sa fie cam asa: Sa fie dragut si dulce cu mine (asta nu insemnand ca ar trebui sa imi faca zilnic cadouri), sa fie amuzant , sa joace basket ( nu neaparat dar ar fi foarte cool ), sa ii placa petrecerile , sa stie sa se distreze la maxim , si sa fie inteligent si descurcaret. Si. aspectul fizic nu prea conteaza dar nah oricum 30-40% tot conteaza. As vrea sa stie sa se imbrace cool . Sa poarte tenisi (nu stiu de ce imi plac baietii care poarta tenisi , dar nu conteaza asta asa de mult ), sa fie cret ( *optional) si.cam atat .
Buna. :* Asta depinde de tine.De exemplu mie imi place sa fie rau cu ceilati si cu mine sa se poarte frumos. Sa ma puna pe locul I.Aspectul fizic... nu e prea important, e cam 20%.Iar restul sufletul. Acum depinde de tine.Nu toti avem aceleasi gusturi :* Bafta la gasirea unui baiat perfect pentru tine :*
Te pupa ScandaL.:*
Hmm.
sa nu mai patesc ce am patit eu fata de a 6 sa il invat pe unu de la liceu cum sa faca french kiss!
pai baiatul ideal. l-am cunosc asa ca il voi descrie
frumos, sensibil, inteligent. perfect. pana ii gasesc un defect.
Buna intrebare, majoritatea spun ca nu exista asa ceva o sa o urmaresc si eu sa vad
Eu nu sunt fata dar cred ca baiatul ideal ar trebui sa fie in primul rand baiat (barbat) sa posede caracteristicile care il definesc ca atare, adica in primul rand sa aiba coa*e (vorbind metaforic, bineinteles) si dupa vin restul fiecareia ii place ceva in mod special.
Tu ce zici?
Vreau sa fie dragut, sa stie sa se imbrace, sa stie sa se comporte si vorba ta sa se comporte ca un barbat ca un cavaler (sa nu se miorlaie, sau vaite din orice si sa aiba curaj) sa fie destept (aici nu ma refer sa fi facut un liceu si o facultate de renume ci ma refer la a sti sa se descurce ). Vreau sa spun ca si romantic si comic. Da stiu sunt cam pretentioasa
Mie nu mi se pare nimic pretentios in descrierea facuta de tine, ba chiar as mai aduaga
Personalitate, caracter, si demnitate!
Succes in gasirea lui! Vei avea nevoie
Trebuie sa fie sensibil in primul rand. Sa nu fie un suparacios d-ala care se imbufneaza din orice, sa fie amuzant, cu simtul umorului. Sa fie destept! Sa se imbrace bine, sa fie frumos si sa aiba stil. =p~ Sa nu fie ingamfat si infumurat. Sa asculte muzica buna, sa aiba pasiunile lui, gen chitara, grafitti... Sa nu aibe figuri, sa fie natural. si sa ma iubeasca. Ar mai fii cateva totusi.
Hai baieti ca nu cerem foarte multe.
@ LotteCharlotte ai un id sau tel? ma potrivesc la ce ai zis numa ca nu grafiti ci basket
Hmm nu stiu care ar fi cred ca cel cu care ma simt bine in jurul meu si ma simt atrasa de el daca simt astea nu cred ca mai are importanta cum arata
Sensibil cu mine si cu restul dur, inalt, ochi verzi, serios dar si glumet totodata. Situatia materiala nu ma prea intereseaza.
HappynewCenusa întreabă: