Poi mie personal imi place la un baiat sa fie mai romantic, sa miroasa bine ( deci sunt chiar foarte atenta daca un baiat poarta un parfum ) sa nu fie fals in preajma mea, adica sa fie el insusi, sa nu simta nevoia sa se simta " mai bun " in preajma mea.
Hmm... Nu imi place la un tip sa fie dezordonat, si sa bage tot felul de obiecte in gura :-& ( am un coleg de genul acesta).
Mi-ar placea sa aiba un aer misterios, sa fie fidel si amuzant. Adica sa nu ma plictisesc niciodata in compania lui, sa aiba un caracter frumos.
Mi-ar placea sa fie diferit cu ceva de restul baietilor, dar nu sa iasa prea mult in evidenta.
...
Si cam atat. La fizic, sincer, chiar nu ma intereseaza, daca imi place un tip imi place la el modul lui de a gandi, de a privi lucrurile, glumele pe care le face si faptul ca zambeste mult :X
Cam atat.
Imi place cand e ingrijit, educat, destept, glumet
Nu-mi place cand e mandru, cand se crede cel mai fitos dintre toti si mai ales cand se lauda
Pai ne place...sa fie dragut, destept, sa se comporte frumos.si Nu ne place sa fie prost, sa fie badaran, sa nu stie sa se comporte in societate, sunt multe funda?
EL ar trebui sa fie timid, si in acelasi timp foarte deschis. Amuzant, si in acelasi timp serios cand trebuie. De incredere, cu inima pura, cu o privire sincera. Cu sentimente adevarate.
Si urasc baietii care atunci cand au o problema, in loc sa o rezolve cu prietena, asteapta ca ea sa vina la el si sa isi ceara scuze fara sa stie ce a facut. Apoi vede ca cea mai simpla solutie sa fie un break up. :]
Mie imi place comportamentul...Comportamentul unui baiat conteaza foarte mult intr-o relatie.Atat al baiatului cat si al fetei, dar acum vorbim doar despre baieti.
Sa stie sa vorbeasca, si n-am nevoie de romantism sincer, dar sa se comporta frumos.De regula, ce imi place cel mai mult un baiat e cand spune "te iubesc", fara sa ii fie rusine de cei din jur, si ca prietenii lui l-ar putea considera fatalau.
Si nu-mi place cand incearca sa para interesant, chiar daca nu e asa.Sau sa se laude cu noile lui cuceriri doar ca sa impresioneze.Detest!
Imi place: sa aiba ochii albastri, sa nu fie fff inalt, mi'e indiferent daca fumeaza sau nu, imi place sa fie mai mare cu 1-2-3 ani ca mine, sa fie saten la par (sau blond dar mai rar ma uit la blonzi), sa se mai imbrace la camasa din cand in cand :X:X:X sa aive un caracter acceptabil, sa nu injure "scarbos" in fata mea, sa vb frumos etc...
ce nu-mi place: sa injure, sa fie colorat in cap , sa fie vopsit la par, sa fie inalt si slab, sa fie pitic si gras (se mai cunosc cazuri)...
eu m-am indrag de un baiat care imi zambeste mereu si ridica din spranceana cand ma vede dar are gagica si nu vreau sa le stric relatia dar...mlor dupa el
Deci se vede cat de matur ganditi wow ce nas da ca si fata de care imi place sa gandesca astfel
Imi plac baietii care sunt ingrijiti, curati, sa miroasa si pe langa el a parfum (sa nu miroasa a mancare sau mai stiu eu a mucegai ca am avut o experienta neplacuta cu o fata) sa se imbrace cat de cat frumos sa mearga frumos. sa nu fie cracanat, cocosat sau mai stiu eu ce
Pai ce imi place este sa ma ia in brate asta este cel mai frumos lucru pentru o fata apoi mai sunt multe trucuri de a cucerii o fata... niciodata sa nu o lasi sa plateask :O si imi place sa ma duca in locuri canre sunt frumosa precum mall-ul cotroceni poate pe patinoar ar fi frumos :X si cam atat sper ca te-am ajutat :X :*
Il ador cand imi zambeste sincer, necomplicat, cu o sclipire in ochi si o fata adorabila. Il detest cand incearca sa ma manipuleze si ma minte, chiar daca stie ca nu ii merge. Vezi tu, femeile simt orice schimbare si orice comportament care nu e in regula.De ce va obositi voi barbatii sa jucati teatru?
Eveline dar voi fetele ce faceti jucati x si o. tu vrei sa spui ca ai suferit si ai tinut de numa numa la toti baietii cu care ai fost daca tineai cu adevarat la unul nu mai aveai vreo 7 dupa aia sau na poate nu ai avut atatia si poate esti altfel, dar am zis-o pe caz general.
Cum s-a mai zis "Deci se vede cat de matur ganditi smug wow ce nas da ca si fata de care imi place sa gandesca astfel smug". Si iar intreb: de ce tocmai cei care au aceste calitati sunt lasati sa sufere dupa o fata; respectiva sustine sus si tare ca ii plac genu baiatului acela insa se cupleaza numai cu dinaia mai golanasi? Asta nu o sa inteleg niciodata (cred, insa sper sa dezleg enigma intr-o zi)
Scama_6413 întreabă: