Eu sunt baiat, dar am sa-ti raspund de ce nu te baga fetele in seama. O fata trebuie sa fie lasata sa vorbeasca, sa simta ca e ascultata. Asta in primul rind, in al doilea ea trebuie sa se simta inteleasa. Apoi trebuie sa se simta iubita, apreciata. Si apoi ii place sa primeasca mici atentii. Fa aceste lucruri cu o fata, si chiar de vei fi urit, ea te va baga in seama. Nu le fa, si poti fi Fat-Frumos, ca ele te vor ocoli. Daca tu te uiti la cum arata o fata, nu inseamna ca si fetele se uita la cum arata baietii. Nu, ele privesc la modul cum sunt tratate. Si asta nu are de-a face cu fizicul unui baiat.
cristi_202 pe Yahoo. daca ma prinzi pe acolo e bine. dar merita sa incerci. eu as vrea sa te ajut, cit pot.
Consider ca e mai mult o chestie de gust si preferinte.Tu probabil nu te simti atras de fetele potrivite.
Personal,facand abstractie acum de caracterul si temperamentul omului,caci nu e cazul acum sa dezbat subiectul,mi se pare important sa-mi placa intreg 'pachetul', de la chip la corp, si nu pe bucatele.Probabil ca din cauza faptului ca sunt bisexuala sunt mai atrasa de tipi cu trasaturi usor feminine,si nu de tipi musculosi si trasaturi foarte masculine.Dar, repet, asta se aplica in cazul meu si stiu multe fete carora le plac tipii mai bine facuti.Depinde de la persoana la persoana.Nu cred ca e vorba de superficialitate, e important sa te atraga omul respectiv.
Nu cred ca aspectul fizic e problema la tine, ci cred ca modul tau de a aborda tipele.Inclin sa cred ca te invarti in cercurile de oameni gresite si nu abordezi niste tipe mai cumsecade.In plus, ai grija si cu respectul ce faci.Am un amic care e enervant de politicos,in special cu fetele, si, crede-ma, nici cu exageratul nu e in regula.Incearca sa fii mai relaxat si sa nu pari disperat dupa vreo tipa sau sa ai o relatie, caci lucrurile astea se vad si nu dau bine in fata nimanui.
Tu crezi ca muschii fac totul cand tu nu stii sa actionezi si sa faci o fata sa se simta bine in preajma ta? Intr-o relatie conteaza comunicarea,rabdarea, increderea si intelegerea, mai putin aspectul fizic... tu faci culturism doar cu gandul ca o sa te placa fete4le? Probabil asta e si motivul pentru care nu esti cu nimeni.Te crezi superior lor si astepti sa iti cada toate la picioare fara sa misti un pai.Ai ales intre 2 lupte: 1.sa faci sala si sa sara ele pe tine 2. sa le cuceresti prin diverse metode. Tu ai ales-o pe prima.pacat. nu e asa. ai dat gres. tot trebuie sa luptiu pentru ele si sa le araati ca esti potrivit pentru respectivele persoane.
Mie nu imi plac baietii plini de muschi X_x
Adica da, sa arate bine la corp, sa ai ce vedea cand isi da tricoul jos, dar sa nu fie cat pe ce sa explodeze
Sper ca am fost de ajutor!:*
Frate ai ajuns la 20 de ani sa crezi ca aspectul tau fizic e singurul lucru care te tine departe de a avea o relatie cu o fata?
Cu siguranta sunt alte lucruri pe care le omiti, si in care gresesti iar sfaturile pe care le-ai primit mai sus nu prea sunt demne de urmat pas cu pas, singurul sfat bun si PRACTIC este sa interactionezi cu cat mai multe fete, daca gresesti iarasi, macar greseste diferit.
Iar Pink, lasa ca stiu eu ca fantezia ta e un Hulk, cu brate vascularizate si pectorali imensi ce iti pun bustul tau in inferioritate ... not
Fac culturism de performantza si poate ca sunt un pic mai mare decat ar trebui. am brate bine vascularizate si poate asta le da fetelor o senzatie de scarba?
Probabil datorita faptului ca se spune ca baietii care fac culturism o au foarte mica.
Din moment ce faci culturism, te dezvolti mai bine, ar trebui sa arati mai a "barosan".cu fetele, o sa gasesti tu una, da vezi FARA HARDCORE!
anonim_4396 întreabă: