Cu niciunul. As astepta sa-l găsesc pe ăla care ma iubește și pe care il iubesc.
Întrebarea ta a venit taman la fix. În ultima vreme am primit mai multe "oferte" de genul : "la mine sau la tine".
Sunt o eternă visătoare și mi-ar plăcea foarte mult să împărtășesc acele momente cu cineva pe care să-l iubesc într-adevăr. Consider că nimic nu ar putea fi mai frumos, dar oricât de îndrăgostită aș fi de cineva, nu aș face asta dacă n-aș ști că mă voi putea baza pe el și după. Pasiunea, dorința, sentimentele sunt cu adevărat importante. Contează chiar foarte mult, dar din păcate, de multe ori se dovedesc și efemere. Singurele care rămâne după sunt prietenia, respectul și încrederea. În definitiv, pasiunile vin și pleacă, dar o prietenie adevărată rezistă în timp. Probabil ăsta a fost și secretul ce a stat la baza căsniciilor trainice.
Cu alte cuvinte, eu aleg varianta a doua.
As astepta,dar daca totusi,trebuie sa aleg : prima varianta. E un lucru important si trebuie sa o faci cu persoana care ti-a schimbat viata,pe care o iubesti. Dar inainte de asta sa ai o discutie serioasa, explica-i ce simti, cat de puternic e sentimentul daca ai ajuns sa te hotarasti sa faci asta si intreaba-l macar daca simte ceva, daca insramna ceva pentru el asta. Daca zice ca nu, nu o face